Maakt van zelfkennis
je eigendom
“Eigenheid zit in elke vezel”

Q4 Profiles profielen

Zelfkennis en inzicht in de ander maakt de leefwereld voor mensen begrijpelijker, daar geloven wij in. Effectieve communicatie en onderlinge verdraagzaamheid beginnen bij zelfinzicht. Daardoor komen mensen tot bloei.

Op basis van jarenlang onderzoek en validatie zijn onze DISC Profielen steeds verder ontwikkeld, Dat maakt ze helder, toegankelijk en praktisch toepasbaar. Onze Profielen ondersteunen bij uitdagingen op het gebied van:

  • Effectieve Communicatie
  • Teamtrainingen
  • Personeelsbeleid en organisatie
  • Veranderprocessen
  • Persoonlijk Leiderschap
  • Persoonlijke ontwikkeling

Q4 Profiles Profielen

Sterk gemotiveerde en duurzaam inzetbare medewerkers zijn gelukkiger in hun werk. Dat maakt hen bijzonder waardevol voor de werksfeer en de bedrijfscontinuïteit. In onze DISC Profielen focussen wij op wat mensen bewust en onbewust beweegt.

Persoonlijke Stijl

Persoonlijke waarden

Persoonlijke Interesses

Q4 Profiles ToepassingsProfielen

Zelfinzicht biedt mensen belangrijke informatie over hun eigen voorkeuren, sterkten en valkuilen. Onze ToepassingsProfielen zijn gericht op succesvol communiceren en samenwerken.

Persoonlijke Commerciële Stijl

Persoonlijke Secretariële Stijl

Persoonlijk Trainer/Coach Stijl

Persoonlijke Student Stijl

Q4 Horse Profile

Q4 Profiles ObservatieProfielen

Optimale ondersteuning is mogelijk als je naadloos aansluit bij de behoefte van de ander. Onze ObservatieProfielen geven inzicht in wat een klant, manager, team of kind nodig heeft. Observatie is alleen mogelijk met een eigen Profiel.

Commercieel

Management Support

Teamsport

Kind