Maakt van zelfkennis
je eigendom

“Zelfinzicht is waardevol binnen alle aspecten van ons leven”

Q4 profiles in de praktijk

Zelfinzicht en inzicht in de ander maken het verschil binnen alle aspecten van ons leven. Samen met onze Partners helpen wij dagelijks bedrijven, medewerkers, studenten, sporters en families met individuele training en groepstraining.

Onze Profielen brengen verschillende lagen van communicatie en gedrag in kaart. Als je dit vertaalt naar de praktijk geeft dat inzicht in sterkten, valkuilen en talenten. Met zelfinzicht en inzicht in de ander krijgen mensen meer zelfwaardering, zelfvertrouwen en de kans om hun talenten optimaal te gebruiken. Dat vergroot onderling begrip en verdraagzaamheid.

Zakelijke dienstverlening

Het vinden van een balans tussen werk en privé is een uitdaging op zich in onze snel veranderende maatschappij. Als werknemer of team leer je wat je belangrijk vindt, waar je persoonlijke interesses liggen en hoe jouw werkgever daarmee omgaat.

Onderwijs

Met een studie bereid je je voor op je toekomst. Je leert over jouw persoonlijke voorkeuren, interesses en wat je belangrijk vindt. Wat zijn je valkuilen en talenten? En wat motiveert jou in je studie of project? Met meer zelfinzicht en inzicht in de ander kun je effectiever communiceren. Dat helpt je om fijner en beter te studeren. Zo maak je er een mooie tijd van. Onze Profielen worden ingezet op verschillende Nederlandse scholen. Van basis- tot middelbaaronderwijs tot ROC’s en hogescholen.

Familie

Binnen families heeft iedereen zijn persoonlijke interesses en vindt eigen dingen belangrijk. Hoe gaat familie om met jouw persoonlijke voorkeuren? En wat vinden zij belangrijk? Wat motiveert jou en je familieleden om tijd en liefde aan elkaar te geven?

Paarden

Dit Profiel geeft je inzicht in jouw eigen natuurlijke gedrag en dat van je paard. Je leert hoe je jezelf optimaler kunt afstemmen op de behoefte van je paard. Daardoor wordt jullie omgang prettiger, train je effectiever en dat leidt tot betere resultaten.

Sport

Naast techniek, tactiek en fysiek is mentaal heel belangrijk in de sport. Als trainer of coach leer je hoe je verschillende typen sporters op een passende manier benadert. Inzicht in verschillende karakters en een passende benadering zorgt ervoor dat sporters zich beter voelen. Daardoor ontstaat meer plezier op het sportveld en verbeteren zowel de individuele als teamprestaties. Wij kunnen daarnaast ook bijdragen aan de juiste werkomgeving voor trainers en coaches.

PARTNER WORDEN

Word partner en maak gebruik van de voordelen

PARTNER VINDEN

Een overzicht van onze certified partners

Q4 Clue 565 Doe vriendelijk dag

Q4 Clue 565 Doe vriendelijk dag

Deze dag is er om mensen aan te moedigen wat vriendelijker te zijn. Kan geen kwaad toch? Hierbij een viertal DISC tips: D-stijl Neem vandaag wat meer de tijd voor anderen. Neem ook de tijd voor een persoonlijk praatje en vergeet niet je oprechte(!) belangstelling te...

Wat anderen over ons zeggen

Bart Burghgraef

Director

In 2013, now as a training consultancy, I was introduced to Q4 profiles. A friend of mine facilitated a perfect match between my interest and ambition shortly after a heavy medical recovery...

Marja Harrijvan

Directeur en spreker

De profielen van Q4 Profiles zorgen ervoor dat ik mijn relaties al in het eerste gesprek een zuivere spiegel kan voorhouden. Dat is efficiënt voor de klant en onderscheidend voor mij als consultant ...

Ernst Dekker

Gesprekspartner

Wij werken al bijna tien jaar samen met Q4 Profiles in onze individuele coaching trajecten en in onze begeleiding van directie en management teams. De rapportages van Q4 Profiles zijn helder, to the point ...

Patrick Blauw

DISC specialist

Als zelfstandig professional en DISC expert houd ik mij bezig met de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Het is uitermate belangrijk om met een gevalideerd systeem te werken. ...

Marianne Koene

Coach in Leiderschap & Verandering

Q4 levert allereerst goede betrouwbare DISC profielen in mooie vormgeving. Ik vind daarnaast de mensen van Q4 zeer prettig in de samenwerking. Ze staan altijd voor je klaar. Een ambitieus gedreven bedrijf wat aan de weg timmert.