Contact

Q4 Profiles

Maarse & Kroon Hof 7,
1431 PB Aalsmeer
+31 (0)297-361 484
info@q4profiles.com

Neem contact met ons op.

Navigatie tip
Wanneer Maarse & Kroon Hof 7 niet in uw navigatie gevonden wordt,
of wanneer u naar de ‘algemene parkeerplaats’ geleid wordt,
kunt u dit adres ingeven; Ophelialaan 9, 1431 HA Aalsmeer
Volg dan de straat (Maarse & Kroon Hof) tegenover dit huis, het een na laatste pand is Q4 Profiles (nr. 7).

Parkeren
– Voor het pand, onder de steiger (beperkt aantal plaatsen)
– Op de parkeerplaats direct links als u de straat inrijd (vanaf de Ophelialaan)
– Op de Ophelialaan zelf, langs de weg
(Overal is vrij parkeren)

Routebeschrijving
Vanaf de A4 komende uit de richting Amsterdam of Den Haag:
Afslag Hoofddorp/Aalsmeer (nr. 3). Rechtsaf richting Aalsmeer (N201 en 196). Rechtdoor langs Tv-Studio Aalsmeer. Na het viaduct de eerste afslag rechts, de Ophelialaan. Deze volgen en neem de laatste afslag links (deze is bijna aan het einde van de Ophelialaan, vlak voor de T-splitsing). Volg de straat tot het einde, het een na laatste pand (nr. 7). U kunt eventueel ook aan het begin (links) van het Maarse & Kroon Hof parkeren.

Vanaf de N196 uit de richting Vinkeveen/Uithoorn:
Volg de N196 tot in Aalsmeer. Na de Fiat dealer (aan uw rechterhand) neemt u de eerste afslag links, bij de tweede stoplichten (let op; bij de eerste stoplichten kunt u niet linksaf) – de Ophelialaan. Deze volgen en neem de laatste afslag links (deze is bijna aan het einde van de Ophelialaan, vlak voor de T-splitsing). Volg de straat tot het einde, het een na laatste pand (nr. 7). U kunt eventueel ook aan het begin (links) van het Maarse & Kroon Hof parkeren.

Vanaf de A9 komende uit de richting Amstelveen:
Afslag Aalsmeer. Bij de rotonde richting Aalsmeer. Bij Schiphol-Oost (tweede verkeerslicht) linksaf over de Bosrandbrug (Let op: Borden Aalsmeer geven hier rechtdoor aan). Bij het tweede verkeerslicht rechtsaf de Legmeerdijk op, u komt voorbij de Bloemenveiling. Bij de grote kruising gaat u rechtsaf de N196 op (richting Hoofddorp/Haarlem). Na de Fiat dealer (aan uw rechterhand) neemt u de eerste afslag links, bij de tweede stoplichten (let op; bij de eerste stoplichten kunt u niet linksaf) – de Ophelialaan. Deze volgen en neem de laatste afslag links (deze is bijna aan het einde van de Ophelialaan, vlak voor de T-splitsing). Volg de straat tot het einde, het een na laatste pand (nr. 7). U kunt eventueel ook aan het begin (links) van het Maarse en Kroon Hof parkeren.

GPS Coördinaten
(52.261260,4.754610,17,450,450)