Maakt van zelfkennis
je eigendom

Master of Workflow

Master of Workflow

Master of Workflow

Persoonlijke coach

T  050 720 0470
Location: Atoomweg 6b
9743 AK Groningen
Website: Link

Master of Workflow

Zowel in werk als privé bepaalt gedrag in grote mate of we succesvol en tevreden zijn. In het onbewuste deel van ons brein blijken onze voorkeuren in gedrag te zijn verankerd. Deze voorkeuren bepalen voor een belangrijk deel onze reacties en acties.

Inzicht in het onbewuste en bewuste deel van ons gedrag – in hoe we iets doen en waarom we iets doen – helpt dit ons om onze talenten en kwaliteiten te benutten. Het maakt ons bewust van het effect van ons gedrag. Als we weten wat ons drijft en motiveert, helpt dit in de uitvoering van werk en leven.

Van inzicht in gedrag naar effectiviteit
De Business Organizers van Master of Workflow werken met en voor professionals, die hun persoonlijke effectiviteit willen vergroten en meer zelfsturing willen ervaren in hun werkzame leven. Die regie willen voeren over het dagelijks handelen en tijd, energie, ruimte en geld op een effectieve manier willen inzetten.

Wij maken gebruik van de gedragsanalyses van Q4Profiles, waarin de DISC-methodiek is verwerkt. Instrumenten die gedrag, houding, stijl van communicatie en persoonlijke kracht, waarden en drijfveren van personen in beeld brengen.

Inzicht in eigen functioneren is een belangrijke voorwaarde om binnen je persoonlijke organisatie prioriteiten te stellen en valkuilen te vermijden door er effectiever gedrag voor in de plaats te zetten.

Ook in teams blijkt DISC inzicht een effectief middel om de samenstelling en de interne communicatie van teamleden te verbeteren. Door inzicht en begrip leren teams de sterke kanten van ieder individueel teamlid optimaal te benutten.