Maakt van zelfkennis
je eigendom

Koersinzicht

Jan Koers

Jan Koers

eigenaar | trainer & coach | DISC consultant (motivatietrainer)

Tel:  06 – 10 61 12 95
Locatie: Klingmakersdonk 233, Apeldoorn
Website: Link

Jan Koers

 

KoersInZicht geeft trainingen aan het MKB ter bevordering van de interne samenwerking, groei en ontwikkelingen. Gevoed door mijn achtergrond als leidinggevende in de bouwwereld en mijn ervaring als coach voor persoonlijke ontwikkeling.

Ik wil inspireren, kennis overdragen, richting geven en mensen ondersteuning bieden.

Zoals een topsporter begeleiding, ondersteuning en richting krijgt van zijn trainer, zo kan ik u ondersteunen in uw ontwikkeling.

Door mijn technische opleiding en mijn jarenlange ervaring in verschillende functies in de bouwwereld, ben ik een techneut in hart en nieren. Ik snap de wereld van ‘praktisch en technisch’ denken. Ik weet dat men het in die wereld lastig vindt om over gevoelens en soft skills te praten.

Terwijl competenties zoals goed communiceren, duurzaam inzetbaar blijven, omgaan met veranderingen, omgaan met collega’s, leiderschap,… belangrijker zijn dan ooit.

Met inzichten vanuit uw DISC & Waardenprofiel, wordt duidelijker wat u drijft, waar u energie van krijgt en wat u energie kost. U ontvangt in boekvorm een ‘verklaringsmodel’ van het ‘hoe en waarom’ in uw gedrag. En met welk gedrag en/of uitdagingen u moeite heeft. Een persoonlijke beschrijving met groeimogelijkheden en communicatiestijl komt aan bod. Tevens krijgt u tips voor uw ideale werkomgeving.

Tijdens de aansluitende coaching sessies – waarin dieper op de door uw gewenste ontwikkeling wordt ingegaan – kan bovengenoemde kennis u inzicht geven. Daarmee begrijpt u wat er gebeurt en hoe u hiermee om kunt gaan. Coaching wordt daardoor praktisch en tastbaar, wat heel belangrijk is.