Maakt van zelfkennis
je eigendom

Agent251

Jeroen Drankier

Jeroen Drankier

headhunter and recruiter for sales- and design jobs in lighting- and interior industries

T  +31 614 009 251
Location: Stationsweg 13 B
1901 AA CASTRICUM
Website: Link

Agent251 executive recruitment

 
Executive Recruitment
Agent251 executive recruitment is gespecialiseerd in het werven van kandidaten voor account- en salesmanagement en directie functies in licht-, interieur- en architectuur gerelateerde branches. Fabrikanten en verkooporganisaties van producten en diensten die door indirecte verkoop, via voorschrijvers en adviseurs, op de markt gebracht worden kunnen op de expertise van Agent251 rekenen.

Commerciële functies
Met twintig jaar ervaring in het bedienen van architecten, interieurontwerpers, lighting designers, groothandels en retailers, weet Agent251 als geen ander welke karaktereigenschappen en vaardigheden iemand commercieel succesvol kunnen maken in deze sectoren. We werven kandidaten voor commerciële functies bij fabrikanten en verkooporganisaties in (project)meubilair, verlichting, wand- en vloerbekleding, systeemwanden, akoestische producten, schakelmateriaal en domotica systemen.

Diensten
Op zoek naar ervaren kandidaten, die uit de branche komen? U bent bij Agent251 executive recruitment aan het juiste adres. Ons grote netwerk biedt toegang tot senior sales professionals met een succesvolle staat van dienst. Ook gemotiveerde junior medewerkers en zij-instromers, kunnen van grote toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf. Wij weten ze te vinden en aan u te binden.

Ervaring
Werving en selectie is mensenwerk. Daarom voeren we uitvoerige kennismakingsgesprekken. Met onze opdrachtgevers, omdat we het bedrijf, de mensen en de doelgroep willen leren kennen. En met kandidaten, omdat we het superbelangrijk vinden een goed beeld te krijgen van hun persoonlijkheid, kennis, kunde en motivatie. Als onderdeel van een procedure nemen we Q4 Persoonlijke Stijl DISC Profielen en Persoonlijke Commerciële Stijl profielen af op individuele basis. Dat kan ook als onderdeel van een persoonlijk ontwikkelingstraject of als basis voor teamontwikkeling.