Maakt van zelfkennis
je eigendom

Lezing EQ-i 2.0 (ONLINE)

– Deze lezing zal online plaatsvinden –

 

EQ-i 2.0 the next BIG thing!

Emotionele Intelligentie wordt vaak omschreven als: “A set of emotional and social skills that influence the way we perceive and express ourselves, develop and maintain social relationships, cope with challenges, and use emotional information in an effective and meaningful way.” – MHS

Vrij vertaald is het EQ-i 2.0 instrument een krachtig en hoog gevalideerd instrument om 15 meetbare factoren van Emotionele Intelligentie in kaart te brengen. Het is model geeft belangrijke inzichten in hoe iemand in staat is zijn/haar emoties te herkennen en het gedrag zodanig aan te passen om een positief resultaat te bereiken.

Wij willen het uitbreiden naar de interactie tussen DISC en EI. Daarom organiseren we deze 5e lezing in Aalsmeer.

Waar het Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel een beschrijvend (diagnose) model is, is het EQ-i 2.0 een voorschrijvend (receptuur) model.

Het DISC-model beschrijft het gedrag en de emoties van een persoon, zodat hij/zij zichzelf en anderen beter kan begrijpen.
Het EQ-i 2.0-model biedt een persoon belangrijke inzichten in hoe hij/zij in staat is om het gedrag en emoties aan te passen om beter te functioneren!

Deze sessie was alleen toegankelijk voor Q4 Profiles Certified Partners!

Dat hebben we veranderd! U bent als professional in training / coaching / HR / Onderwijs ook als u niet door ons bent gecertificeerd van harte welkom.

DISC + EQ-i 2.0 samen geven een zeer nauwkeurig en krachtig beeld van een persoon op verschillende gebieden. De feedback tijdens de eerste sessies hebben ons enthousiast gemaakt deze kennis verder te delen.

Meldt je aan via de knop REGISTEREN aan de rechterkant

Inschrijven

Lezing EQ-i 2.0 the next BIG thing!

Emotionele Intelligentie wordt vaak omschreven als: Waar het Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel een beschrijvend (diagnose) model is, is het EQ-i 2.0 een voorschrijvend (receptuur) model. Het DISC-model beschrijft het gedrag en de emoties van een persoon, zodat hij/zij zichzelf en anderen beter kan begrijpen. Het EQ-i 2.0-model biedt een persoon belangrijke inzichten in hoe hij/zij in staat is om het gedrag en emoties aan te passen om beter te functioneren!

Beschikbaar Tickets: 29
Het Lezing EQ-i 2.0 the next BIG thing! ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

17-sep-2024

Tijd

09:30 - 11:00
ONLINE

Locatie

ONLINE
Categorie
Q4 Profiles

Organisator

Q4 Profiles
Telefoon
0297-361 484
Email
info@q4profiles.com
Website
http://q4profiles.nl
INSCHRIJVEN

Volgende Keer

Recent Comments

    Reactie verzenden