Maakt van zelfkennis
je eigendom

Corona Toegangsbewijs

Voor de verschillende evenementen zijn wij gebonden aan de regels van de overheid. Op deze pagina vind je de richtlijnen, regels en maatregelen die er zijn en hoe wij daar invulling aan geven voor de evenementen die wij organiseren.

Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op via info@q4profiles.com of 0297-361484.

Bij aankomst op onze locatie scannen wij je ‘coronatoegangsbewijs’. Via de CoronaCheck app kun je dit bewijs aanmaken in de vorm van een QR code.

Download hiervoor eerst de CoronaCheck-app uit de App Store of de Play Store.

Je coronatoegangsbewijs kun je op 3 manieren verkrijgen:

1. Een Vaccinatiebewijs
Met CoronaCheck kun je van je vaccinatiebewijs een QR-code maken. Het gaat er hierbij om dat je volledig gevaccineerd bent. Zodra je volledige vaccinatie geregistreerd is kun je in de app of op de pagina inloggen met je DigiD. Vanaf 10 juli kun je 14 dagen nadat je volledig gevaccineerd bent een vaccinatiebewijs aanvragen. Als je er bij de vaccinatie toestemming voor hebt gegeven, worden je vaccinatiegegevens automatisch opgehaald bij het RIVM, de GGD of het ziekenhuis. Als dat niet automatisch werkt, kun je je vaccinatiebewijs ook zelf toevoegen aan de app.
Op de website www.coronacheck.nl lees je hoe je van je vaccinatiebewijs een coronatoegangsbewijs maakt.

2. Een negatieve testuitslag
Je hebt via www.testenvoortoegang.org een afspraak gemaakt voor een gratis coronatest en een negatieve testuitslag ontvangen van maximaal 24 uur oud. Via je testlocatie ontvang je een ophaalcode die je in de Corona Check app of via www.coronacheck.nl omzet in een QR code. Deze code scannen wij op de locatie. Let op: je kunt de afspraak voor een coronatest pas 2 weken voor de datum van het evenement inboeken.
Ook worden uitsluitend testresultaten via Testen voor Toegang geaccepteerd.

3. Een herstelbewijs
Heb je corona gehad en kun je dat ook aantonen met een positieve PCR-test? Dan kun je ook een zogenoemd herstelbewijs uploaden in de CoronaCheck-app. Dat gebeurt automatisch als je met je DigiD inlogt op de app. Het werkt alleen als de positieve test tussen de 12 dagen en 180 dagen oud is.

De QR-code is je coronatoegangsbewijs. Deze kun je laten scannen bij de ingang van het evenement. Vergeet niet om ook een identiteitsbewijs mee te nemen. Op locatie moeten we deze vergelijken met je coronatoegangsbewijs.

Heb je geen smartphone?
Dan kun je het coronabewijs ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl.
Heb je nog vragen omtrent je coronatoegangsbewijs? Kijk dan op www.testenvoortoegang.org of op www.coronacheck.nl hier vindt je antwoord op hoe de CoronaCheck-app werkt en ook de Meestgestelde vragen.

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met:
Helpdesk CoronaCheck 0800-1421 (Gratis) Bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur
Of
Helpdesk Testen voor Toegang 088-7770809. Bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur