Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 700 | Dag van de diëtist


Leuke aanleiding om eens te kijken hoe de verschillende stijlen in ons omgaan met de uitdaging; goed en gezond eten versus de ongezonde hap.

D-stijl

Als de D-stijl in ons overtuigd is dan kan deze er volledig voor gaan. Dit kan ook te worden en doorslaan. Maar zo snel als er is gestart, zo hard als het is volgehouden, zo rap kan het ook weer omslaan. Klaar mee!

I-stijl

Samen maakt het gemakkelijker. Wil niet (te ver) buiten de groep vallen. Dus wanneer er gezamenlijk wordt bepaald wat er gegeten wordt dan zal deze stijl minder vasthouden aan eigen dieetwensen. We halen patat!

S-stijl

De uitdaging van deze stijl is wegcijferen. Of iedereen doet mee of staat er 100% achter. Je moet echt voor jezelf (willen) kiezen. Maar pas op. Je weet hoe het gaat, zeker als je het druk hebt, ach voor een keertje…

C-stijl

Precies weten wat goed en slecht is, welke vitamines je nodig hebt en welke E-nummers beter niet te eten. Dat betekent niet dat je het ook doet en volhoudt. Best vreemd als je er over nadenkt, ook voor de C-stijl in ons…