Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 688 | De zomervakantie staat voor de deur


Dit brengt altijd weer een hoop zaken met zich mee. Hoe benaderen we dit vanuit onze verschillende stijlen en met welke stijl specifiek?

D-stijl

De D in ons neemt de beslissing, letterlijk de (reis)richting bepaalt. Hoe hoger je D-intensiteit, hoe eerder de knoop wordt doorgehakt. Ook al is nog niet iedereen (I) overtuigd, nog niet geheel doordacht (C) of al met een compleet afgetimmerd reisplan (S)…

I-stijl

De I in ons is de stijl welke we moeten inzetten om anderen te beïnvloeden. Anderen hierin letterlijk meekrijgen naar de bestemming die jij wil. Heel belangrijk met wie natuurlijk maar ook wie is daar nog meer en ook wie vindt ‘mijn bestemming’ ook tof.

S-stijl

De stijl in ons die de ideeën, plannen etc. praktisch maakt en uitvoert. Je wilt toch daadwerkelijk op je bestemming aankomen. Op de juiste tijd, met de juiste spullen… Ergo al de Hoe? vragen aftikken en zo alle onzekerheden en verrassingen uitsluiten.

C-stijl

Dit is je stijl welke bedenkt. Niet alleen de bestemming (waar natuurlijk veel tijd en onderzoek aan vooraf gaat). Maar ook breder met vraagstukken als; wel vanaf Schiphol dit jaar? Dichterbij en met de auto? Of met de trein vanuit milieu oogpunt?