Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 646 | Sportprestaties


Het was zo’n weekend waar vele uitzonderlijke sportprestaties samen kwamen. De Paralympics, Vrouwen Wielrennen, Atletiek en de Formule 1 sprongen er vooral uit.

D-stijl

Wat mooi is dat er zo meer aandacht komt voor ‘de andere sporten’ en zoals het er naar uitziet nog wel blijft. Want je moet wel presteren, dat is toch hoe het voor de mainstream (media) werkt. Als je wint heb je vrienden zongen Brood en Vrienten al, rijen dik…

I-stijl

Wat geeft sport ook veel plezier aan vele, vele mensen. Natuurlijk spelen de corona omstandigheden ook mee, maar wat hebben we dit weekend veel blije gezichten gezien. Zowel van de sporters als van de supporters. Vooral op Zandvoort was het een groot feest.

S-stijl

Wat het zo bijzonder maakt? Doe het maar even. Pieken op het juiste moment. Een keer per jaar, per vier jaar of voor de eerste keer ooit na 36 jaar. Wanneer iedereen om je heen ‘hun hoofd verliezen’ moet jij het maar koel houden en het dan ook doen. Heel bijzonder.

C-stijl

59 medailles waarvan 25 goud, goed voor een vijfde plaats in het medailleklassement. Annemiek van Vleuten wint de La Vuelta, Atletiek met succes voor zowel Sifan Hassan en Nadine Visser weer(!) en natuurlijk Max Verstappen, 72 ronden lang foutloos onder hoge druk op en naast de baan.