Waarom

Instead of putting others in their place, place yourself in theirs

Met Q4 Profiles komt u sneller tot de kern.

.

We hebben de overtuiging dat het vergroten van zelfinzicht en inzicht in anderen de basis is voor persoonlijke groei en daarmee ook de groei van een team. We werken vanuit compassie. Dit is waar we voor staan en is tevens onze drijfveer om onze tools steeds te optimaliseren en verder door te ontwikkelen.

Onze persoonlijkheid bestaat uit meer dan één dimensie. Daarom hebben we naast het Q4 Profiles Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel ook het Persoonlijke Waarden Profiel en het Persoonlijke Interesse Profiel, zodat er een completer beeld ontstaat. Onze profielen creëren een context waarin u een gesprek heeft met uw klanten.

Dit bereiken we door u op te leiden tot Q4 Profiles Certified Partner, zodat u de kennis, vaardigheden en tools krijgt die bijdragen tot het sneller tot de kern komen bij uw collega’s en klanten.

Waarom kiezen voor Q4 Profiles? U kiest hiermee voor een praktische en laagdrempelige methode voor het vergroten van iemands zelfkennis.

Daarnaast willen dat u zich alleen maar hoeft te focussen op wat u graag doet: trainen en coachen. Daarom vullen we uw “toolbox” naast onze gevalideerde profielen met een aantal extra hulpmiddelen en diensten.

Onze profielen zijn praktisch inzetbaar in verschillende toepassingsgebieden, waaronder:

  • Effectieve Communicatie
  • Teamtrainingen
  • HR Vraagstukken
  • Veranderprocessen
  • Persoonlijk Leiderschap
  • Timemanagement