Maakt van zelfkennis
je eigendom

The Champion Coach

Patrick Blauw

Patrick Blauw

theChampionCoach

Tel:  06 18 64 56 51Locatie: Zichtweg 67, 2151 WD Nieuw Vennep
Website: Link

Ontdek de kracht van zelfkennis!

Teams beter laten samenwerken door de verschillen in een team te benutten. Daar loop ik warm voor!

Een team gaat beter samenwerken als de leden van het team zichzelf echt goed kennen. Vind de kampioen in jezelf. Met de juiste tools van Q4 Profiles in handen, gesprekken, trainingen EN interactieve werkvormen van theChampionCoach zul je zien dat samenwerken in een team nooit meer hetzelfde zal zijn!

WIE:
Patrick Blauw (1971) is vanaf 2006 actief als DISC specialist en heeft zowel ervaring in het bedrijfsleven als in de (top)sport. Deze verschillende ervaringen vertaalt hij graag in zijn workshops en trainingen naar de dagelijkse praktijk en maakt ze toepasbaar voor de deelnemers.

WAT:
Het hoofdthema van de trainingen, workshops en seminars van theChampionCoach is communicatie. Het gaat hierbij vooral om zelfkennis. Je leert op een interactieve manier, zowel zakelijk als privé, WAT en WAAROM belangrijk voor jou is en HOE je kunt afstemmen op de ander om zo snel mogelijk je doelen te bereiken: effectief & doeltreffend.

HOE:
Op basis van een vragenlijst van Q4 Profiles krijg je een DISC/Waarden/Interesse profiel. Het is een goed verhaal over jezelf: waar ben je goed in en waar krijg je energie van. Maar het benoemt ook je valkuilen en dingen die je energie kosten. Het leuke?

WAAROM:
Met de interactieve trainingen van theChampionCoach, gecombineerd met de profielen van Q4 Profiles, leer je veel meer over jezelf, maar ook over anderen. Dat resulteert in betere samenwerking, meer plezier in datgene wat je doet en fijnere contacten met collega’s.