Maakt van zelfkennis
je eigendom

Opleiding en training

 

Persoonlijke Stijl (DISC) Introductie

Ben je professional in communicatie en gedrag of actief in personeelszaken en wil je meer weten over DISC? In deze introductie ervaar je zelf wat DISC met je doet en wat je ermee kunt. Bedoeld als kennismaking en wellicht je eerste stap richting certificatie. De introductie is inclusief je eigen Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel en 60-90 minuten klassikale sessie over DISC.

 

Persoonlijke Stijl (DISC) Certificatie

Na de introductie is dit de volgende stap. In deze hybride training van e-learning en twee klassikale momenten verdiepen we ons in DISC. Je gaat vooral zelf aan de slag en ontwikkelt vaardigheden om met DISC om te gaan. Je leert bijvoorbeeld hoe je een grafiek leest en hoe je effectief een Profiel kunt bespreken. Na afronding ben je Q4 Profiles Certified Partner met alle service die daarbij hoort. Je krijgt jouw persoonlijke DISC certificaat en bent vanaf dat moment bevoegd om volledig zelfstandig aan de slag te gaan. Heb je al een DISC certificatie dan kun je na deze training overstappen naar Q4 Profiles.

 

DISC Persoonlijke Waarden Certificatietraining    

Persoonlijke Waarden gaat over je perspectief, je referentiekader. Dit zijn de filters die iedereen vanaf zijn zesde levensjaar opbouwt. Wat voelt goed en wat fout. Waarom doe je de dingen zoals je doet? Vier Waarden Typen in een grafiek geven inzicht; Persoonlijke of Gezamenlijke doelen en Persoonlijke of Gezamenlijke inzet. Als waarden van verschillende mensen lijnrecht tegenover elkaar staan ontstaat mogelijk een conflict. Persoonlijke Waarden geven je inzicht in een diepere laag van menselijk gedrag. De training duurt twee dagen.

 

DISC Persoonlijke Interesses Certificatietraining

Persoonlijke Interesses gaat over de vraag wat je persoonlijk aantrekt. Wat geeft je energie? Zo kan iemand die eigenlijk niet houdt van routinematig werk dat vanuit een specifieke interesse tóch langer volhouden. Persoonlijke interesse kan een belangrijke rol spelen bij intrinsieke motivatie. De training duurt een dag.

 

EQ-i 2.0 en EQ360 Certificatietraining                                              

In de maatschappij gaat het steeds meer om de mens achter de functie. Deze intense Q4 Profiles training maken wij uniek door het combineren van jouw DISC kennis met een vragenlijst. Daarmee ga je nog verder de diepte in. De eerste lijst vul je zelf in (EQ-i), de tweede lijst wordt door anderen óver jou ingevuld (EQ360). Denk aan je manager, collega, ondergeschikte, familie of vrienden. Met deze vragenlijst meten we vijftien verschillende schalen. Inzicht in EQ is waardevol omdat je het kunt ontwikkelen door training. Je leert hoe je de informatie in een overzicht verwerkt, daarna interpreteert en hoe je ermee aan de slag kan. De training duurt drie dagen.

Certified Partnership

Als Q4 Profiles partner kun je mensen op een praktische en laagdrempelige manier meer zelfkennis geven en helpen om effectiever te communiceren. Wij ondersteunen jou daarbij met praktische tools. Daarmee kom je snel en effectief tot de kern, het vertrekpunt voor jouw training of coaching. Onze profielen zijn gebaseerd op jarenlang eigen onderzoek. Lokaal gevalideerd in de taal die mensen raakt en bereikt. ‘BeRaken’ noemen wij dat.

Wij investeren graag tijd en energie in de samenwerking met onze partners, delen onze kennis en helpen je verder in ontwikkeling van je vaardigheden. Altijd met persoonlijke aandacht, zowel in onze trainingen en service als in onze producten.

Als Certified Partner krijg je toegang tot

  • de Q4 Profiles portal en al onze kennis
  • een klantvriendelijke en betrokken helpdesk
  • verschillende kennissessies per jaar
  • masterclasses
  • print en bind service
  • gepersonaliseerde tools voor jouw klanten
  • netwerkevents (Summer Event en Winter Wonderland)

 

Q4 Profiles partners ervaren onze sfeer vaak als een warm bad of familiegevoel.

Ik voel me uitgenodigd om dat zelf te beoordelen en te ervaren

“Schrijf mij in voor de DISC introductietraining”

PARTNER WORDEN

Word partner en maak gebruik van de voordelen

PARTNER VINDEN

Een overzicht van onze certified partners

bel me terug

Stuur ons een berichtje en wij bellen je terug.