Maakt van zelfkennis
je eigendom

Sport Inspiratie Sessie Effectieve Coaching

Nieuwsgierig naar wat “Effectieve Sport Coaching” voor jou kan betekenen?

Het snel en effectief inzichtelijk krijgen van het gedrag en communicatiestijl van de trainer-coach, zo ook van de speelsters/spelers, om vervolgens de beste communicatieve afstemming te krijgen binnen een veilig en vertrouwde relatie tussen beide individuen.

Voordelen in communicatie.

Het voordeel voor de trainer-coach, is een duidelijk overzicht te krijgen van gedragsvoorkeursstijlen van alle stafleden en speelsters/spelers, waar hun kwaliteiten het beste aangesproken kunnen worden, en hoe de aandachtspunten het beste tot verbetering gebracht kunnen worden. Hiermee ontstaan er betere relaties tussen trainer-coach en stafleden, trainer-coach en  speelsters/spelers met de relaties die zich voegen rondom de speelsters/spelers, zoals ouders. Tevens komen de relaties onderling tussen alle betrokkenen op een hoger niveau, door veel meer begrip voor elkaar te hebben, in een veilig en vertrouwde omgeving.

Licentiepunten vanuit sportbonden

Bij het volgen van de opleiding Effectieve Sport Coaching krijgt men de bijbehorende certificaat en 4 licentiepunten vanuit de KNVB. Coaches BV beveelt deze opleiding aan voor de brede ontwikkeling van Trainer Coaches.Vraag naar de mogelijkheden voor licentiepunten van andere bonden.

Vanuit zelfkennis voor de trainer-coach, maakt deze dagopleiding het mogelijk om zelfwaardering inzichtelijk te maken, om vervolgens zelfvertrouwen te ontwikkelen vanuit de trainer-coach bij de speelsters/spelers.

We begroeten je graag tijdens onze inspiratiesessie.

Datum

10-mrt-2020
Verlopen!

Tijd

16:00 - 18:30
Q4 Profiles Aalsmeer

Locatie

Q4 Profiles Aalsmeer
Maarse & Kroon Hof 7, 1431 PB Aalsmeer, Nederland
Categorie
Q4 Sport

Organisator

Q4 Sport
Telefoon
06-54 91 72 00
Email
ruud@q4profiles.com

Volgende Keer

Recent Comments