Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 597 Dress Red Day

Doe je morgen iets roods aan? Het lijkt een fun-dag maar vergis je niet, het heeft een hele serieuze missie; aandacht vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen.

D-stijl

De D-stijl is natuurlijk ‘de rode stijl’ van dominant, van direct, van duidelijk. Dus pak dat rode kledingstuk uit je kast morgen en draag (letterlijk) deze missie ook zo uit, vanuit de D-stijl.

I-stijl

Wist je dat rood juist de psychologische kleur is van de I-stijl? De kleur welke deze stijl als eerste waarneemt. Dus deze stijl zal waarschijnlijk morgen (hopelijk) heel veel mensen met rode kleding opmerken.

S-stijl

Rood is een opvallende kleur… Derhalve de vraag; heb je wel iets roods in de kast en zo ja, draag je dat wel? Nu dan juist dragen en de mensen die er op wijzen (hé, jij in het rood?) kan je mooi informeren.

C-stijl

Waarom? Hart- en vaatziekten worden vaak gezien als typische mannenziekten. Toch zijn er meer vrouwen dan mannen die hier in hun leven mee te maken krijgen. In het verleden is daar weinig aandacht aan besteed, wat de zorg voor vrouwen niet ten goede is gekomen. Daarom!