Maakt van zelfkennis
je eigendom

Wegwijscoach

Ilja Goossens

Ilja Goossens

Tel:  06 83 98 49 62
Locatie: Lauwers 9, 9405 BL Assen
Website: Link

Welkom bij Wegwijscoach

Wegwijscoach is een coachpraktijk waarin persoonlijke en professionele coaching en HR-ondersteuning op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid samenkomen.
Ik zet mij in voor die professionals, teams en organisaties die met zichzelf aan de slag willen ten aanzien van:

• De (eigen) mentale fitheid. Terug naar: wie ben ik (in mijn kracht)? En wat wil ik (echt)?
• Steviger in eigen schoenen staan
• Duurzame inzetbaarheid (balans werk/privé, vitaliteit en werkplezier)
• Samenwerking en (onderlinge) communicatie

Het eigen unieke potentieel
Ik zorg ervoor dat mensen dichtbij zichzelf blijven. Dat ze door beter inzicht in hun eigen unieke potentieel het beste uit zichzelf leren halen én hiernaar kunnen handelen. Daarmee verhoog ik de persoonlijke effectiviteit, (mentale) fitheid en het werkplezier van medewerkers en de samenwerking en communicatie binnen teams en organisaties.

Mijn favoriete tools
Ik werk graag met de DISC-methode en ben inmiddels een gespecialiseerd DISC trainer. DISC is voor mij een belangrijke tool die ik onder andere inzet in mijn online en fysieke coachtrajecten en teambegeleiding. Het geeft op een laagdrempelige manier inzicht, handvatten én taal om het echte gesprek te voeren. Met jezelf en met de ander. Daarnaast ben ik gecertificeerd Consultant Huis van Werkvermogen van Blik op Werk. Dit is een gevalideerd model waarmee organisaties en teams aan de slag gaan met Duurzame Inzetbaarheid van werknemers. Voor de meeste opdrachtgevers een belangrijk speerpunt.

Mijn uitgangspunt en…
Mijn overtuiging is dat alles wat we nodig hebben, al in onszelf aanwezig is! Ons onbewuste heeft grote invloed op ons dagelijks handelen. Bewust worden van ons onbewuste (patroon) is een belangrijke voorwaarde voor groei en ontwikkeling. Weten wat de eigen talenten, aandachtspunten, groeimogelijkheden en verantwoordelijkheden zijn, vormt een krachtige basis om jezelf en de ander ruimte te geven, anders te durven en te kunnen handelen! De echte verandering komt van binnenuit! Ik faciliteer dit proces. Zodat jij zelf (weer) in regie komt.

Ik sluit aan waar jouw behoefte ligt, verstevig jouw zelfkennis-basis, ik spiegel, inspireer en confronteer jou, als medewerker, team of organisatie, om bewust in de spiegel te kijken, uit je comfortzone te stappen én het echte gesprek weer terug te brengen. Want buiten de comfortzone…….daar vinden we de ruimte voor ontwikkeling.

Ben jij (of is jouw team) eraan toe om jouw eigen toekomst te creëren op basis van persoonlijk leiderschap, vitaliteit en inzetbaarheid?
Kom in beweging en neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Dan kijken we samen of ik iets voor jou of jouw team kan betekenen.

Email: ilja@wegwijscoach.nl
Tel: 06-83984962
www.wegwijscoach.nl