Maakt van zelfkennis
je eigendom

Vermeulen Leiderschap en Ontwikkeling

Wilko Vermeulen

Wilko Vermeulen

T 06-300 70 562
Location:
Website: Link

Vanuit mijn bedrijf Vermeulen Leiderschap en Ontwikkeling houd ik me bezig met het verder helpen van professionals en teams in hun ontwikkeling. Dit doe ik vooral door het verzorgen van trainingen en opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, communicatie en psychologie. Ook besteed ik een deel van mijn tijd aan één op één coaching rondom loopbaanvragen.

Als Q4 Profiles certified partner kan ik je helpen met teamtrainingen en teamcoaching op basis van DISC. We kijken daarbij naar ieders bijzondere talenten en zoeken naar een manier om deze effectief op elkaar te laten aansluiten. Ik houd het niet bij alleen inzicht verkrijgen maar help ook bij het oefenen van nieuw gedrag en het borgen van gemaakte afspraken. Ik ga daarin zeer empathisch en resultaatgericht te werk.

Als coach kan ik je helpen met vragen rondom je loopbaan, dat kan over verschillende thema’s gaan zoals; Ontdekken waar je kracht ligt t.b.v. een volgende carrière stap; Effectiever leren leidinggeven; Zelf meer rust vinden in je leiderschap; Het verbeteren van één of meer vaardigheden. Ook hierin maak ik gebruik van de profielen van Q4 Profiles om inzicht te geven in jouw unieke talenten en waar je je energie vandaan haalt (of verliest).

Op welke manier dan ook, ik help je dus graag. Kijk vooral even op mijn website www.vermeulenleno.nl om meer te lezen over wat ik voor je kan doen, of neem vrijblijvend contact op om eens te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.