Maakt van zelfkennis
je eigendom

Van der Laan Loopbaanadvies

Sigrid van der Laan

Sigrid van der Laan

Loopbaan Coach

T  06-38251672
Website: Link

Loopbaanadvies, coaching en training

Van der Laan Loopbaanadvies helpt jou als werknemer of werkzoekende om meer resultaat te halen door je talenten, competenties en persoonlijke stijl beter in te zetten.

De mens
Meer werkplezier, scherpe doelen en een heldere focus: dat zijn succesfactoren waar we aan werken. Op een praktische en krachtige manier help ik je op de juiste plek te komen, in de juiste omgeving en met de juiste balans.

Door te focussen op wat je goed kunt, waar je blij van wordt en wat jou uniek en onderscheidend maakt, ga je je talenten (h)erkennen en ontwikkelen. Je komt snel tot de kern van wie je bent, wat je wilt, wat je de wereld te bieden hebt en waar jij het beste tot je recht komt. Je legt contact met je drijfveren waardoor het makkelijker wordt om keuzes te maken en je persoonlijke leiderschap te activeren.

Het serieuze werk wordt afgewisseld met speelse, creatieve en intuïtieve werkvormen. Het Q4 Profiles DISC assessment heeft natuurlijk een centrale plek in het traject om je succesfactoren helder te krijgen.

De organisatie
Werk jij in een organisatie waar de communicatie, begrip en samenwerking wel wat verbeterd kan worden? Of waar gewaardeerde mensen de organisatie door omstandigheden moeten verlaten? Ik begeleid het team graag in het versterken van de onderlinge samenhang en zelfinzicht; vertrekkers begeleid ik naar een nieuwe invulling van hun loopbaan.

Noloc register loopbaanprofessional en jobcoach