Maakt van zelfkennis
je eigendom

Style Fitters

Fiona Koning en Ellen Giesberts

Fiona Koning en Ellen Giesberts

T  06-21 55 70 60 (Fiona)
T  06-24 20 66 07 (Ellen)
Location: Voorhelmstraat 23
2012 ZM Haarlem
Website: Link

Style Fitters

Fiona Koning en Ellen Giesberts zijn eigenaar van Style Fitters en experts op het gebied van non-verbale communicatie en DISC-gedragsstijlen. Style Fitters geeft inzicht in jouw persoonlijke stijl. Door je verbale en non-verbale communicatie op elkaar af te stemmen, kom je overtuigend en positief over. Je vergroot hiermee je persoonlijke effectiviteit.

Wil je weten hoe jij je uitstraling positief kunt beïnvloeden en je zelfvertrouwen een boost kunt geven? Je communiceert met je hele optreden, een handdruk, je lichaamstaal, gedrag, en oogcontact.

Bij uitstraling gaat het ook om de verpakking, het beeld dat je van jezelf neerzet. Een eigen (kleding)stijl versterkt je authenticiteit, zelfvertrouwen en overtuigingskracht. Het DISC Persoonlijke Stijl Profiel geeft inzicht in je persoonlijke communicatiestijl. Als deze stijl congruent is aan je non-verbale signalen communiceer je overtuigend en effectief. Fiona en Ellen hebben ontdekt dat het inzicht hebben in je eigen communicatiestijl helpt om beter samen te werken, elkaar aan te vullen en elkaar beter te begrijpen. Ons Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel: Inspirator (Ellen) en Strateeg (Fiona).

De afgelopen jaren heeft Style Fitters trainingen op maat verzorgd bij uiteenlopende sectoren zoals de zakelijke dienstverlening/ consultancy, onderwijs, HRM en overheid (ministeries en gemeenten). De kernwaarden van Style Fitters zijn: openheid, authenticiteit, professionaliteit, verantwoordelijkheid en plezier!

Style Fitters
informatie@stylefitters.nl
06-21 55 70 60 (Fiona)
06-24 20 66 07 (Ellen)

Studio adres:
Voorhelmstraat 23
2012 ZM Haarlem

http://www.stylefitters.nl
https://www.facebook.com/stylefitters/
https://www.instagram.com/style_fitters/
https://www.linkedin.com/in/ellen-giesberts-1759797/
https://www.linkedin.com/in/fionakoning/