Maakt van zelfkennis
je eigendom

Style Fitters

Ellen Giesberts

Ellen Giesberts

T  06-24 20 66 07
Location: Voorhelmstraat 23
2012 ZM Haarlem
Website: Link

Style Fitters verzorgt inspirerende (team)trainingen en workshops in haar studio in Haarlem of incompany.

Teamtraining
De zakelijke training heeft als doel om de communicatie binnen het team te verbeteren, meer verbinding te maken, misverstanden/ruis te voorkomen, leren lezen van lichaamstaal en jezelf laten zien. De DiSC methode wordt bij deze trainingen ingezet om de verschillende temperamenten uit te leggen en in te gaan op de onbewuste drijfveren. Door de verbale communicatiestijl en non-verbale signalen/lichaamstaal van je gesprekpartner te herkennen kan je hierop inspelen en effectief communiceren. Deze trainingen nemen een dagdeel in beslag. Een vervolg op de teamtraining is mogelijk dmv 1-op-1 coaching.

Personal coaching
Door personal coaching verhoog je je prestaties door het veranderen van attitude en gedrag. Je verkent de mogelijkheid waarom je vastloopt en hoe je je hiertoe anders kan verhouden. Je werkt naar een van tevoren bepaald doel toe. Tijdens het traject krijg je inzicht in jouw persoonlijke stijl en door implementatie van diverse gereedschappen wordt groei bevordert. Een eigen stijl versterkt je authenticiteit, zelfvertrouwen en overtuigingskracht. Het traject bestaat uit gemiddeld 7 (online) sessies.

De afgelopen jaren heeft Style Fitters trainingen op maat verzorgd bij uiteenlopende sectoren: de zakelijke dienstverlening/ consultancy, onderwijs, HRM en overheid (ministeries en gemeenten). De kernwaarden van Style Fitters: openheid, authenticiteit, professionaliteit, verantwoordelijkheid en humor.

Met hartelijke groet,
Ellen Giesberts
Style Fitters

ellen@stylefitters.nl
www.stylefitters.nl