Maakt van zelfkennis
je eigendom

Sohuman

Sohuman

Sohuman

coach | trainer

T  033 – 4217810
Location:
Website: Link

SoHuman

Mensen helpen door kennis te delen en in hun kracht zetten is mijn passie en persoonlijke missie.

Ik ben zowel generalist als specialist en adviseer op operationeel, tactisch als strategisch nivo. Dit komt door gevolgde studies en jarenlange werkervaring binnen de Financile, IT en HR branche. Deze unieke combinatie maakt dat ik een goede sparring partner ben. Ik voel mij oprecht betrokken.

Bij al mijn werkzaamheden vormt het belang van de klant, opdrachtgever, kandidaat of student het uitgangspunt. Praktische oplossingen aanbieden, die ook op de langere termijn standhouden, is een van mijn drijfveren.

Ik zit dan ook helemaal op mijn plek bij SoHuman. Whats in a name?

In mijn geval heel veel. Alles draait om de menselijke factor.

Specialismen: sollicitatiegesprekken, personeelsselectie, functieprofielen, personeelsenqutes, exitinterviews, beoordelings- en functioneringsgesprekken, ontslagzaken, outplacement, re-integratie, arbeidsrecht, gedragsanalyses, assessments, trainingen, loopbaanplanning en -begeleiding, verandermanagement, coachen van individuen en startende ondernemers. Competentieprofielen voor bedrijfsleven en onderwijs.
Ervaring opgedaan in diverse bedrijfstakken, zoals zorg, horeca, semi-overheid, ICT, zakelijke dienstverlening, onderwijs.