Maakt van zelfkennis
je eigendom

Silvia Holtkamp Coaching

Silvia Holtkamp

Silvia Holtkamp

Silvia Holtkamp Coaching

Tel:  06 11 76 50 30 Locatie: 1e Regimenstdok 16, 3433 KS Nieuwegein
Website: Link

EQ- i 2.0, Coaching (bedrijfs-, team en individuele coaching), DISC analyse en werving & selectie

Ik omschrijf mijzelf als een sportieve veranderspecialist op zakelijk en op persoonlijk gebied.
Ik heb veel ervaring in het begeleiden van bedrijven, teams en individuen bij een verandertraject.
Ik onderscheid mijzelf van andere coaches door mijn kenmerkende positieve benadering en door altijd de focus te leggen op zaken die goed gaan.

Bedrijfscoaching
Om van elk verandertraject een succes te maken, leg ik de nadruk op zaken die goed gaan en ga ik aan de slag met alle partijen voor het opstellen van een stappenplan met do’s en don’ts.
Het toverwoord bij een succesvol verandertraject is communicatie en oog houden voor alle betrokkenen.
Ik coach en ondersteun jou door jou de manieren te laten zien waarop jij jouw medewerkers meekrijgt in het veranderproces van bijvoorbeeld een fusie of reorganisatie.

Individuele coaching
Daarnaast coach ik ook mensen individueel die vastgelopen zijn in het leven en dit kan zowel privé als zakelijk zijn. Aan de hand van verschillende tools neem ik samen met jou jouw leven onder de loep. Met de uitkomsten krijg jij handvatten mee hoe jij je leven kunt veranderen en jezelf opnieuw kunt opladen met positieve energie.
Zie het coachtraject als een middel om een krachtiger mindset te krijgen, meer vertrouwen in je eigen kunnen en een manier om inzicht te krijgen waar jij in het leven gelukkig van wordt.

Werving & Selectie
Verder kan ik helpen bij een werving & selectietraject waarbij ik zeer efficiënt de DISC analyse in kan zetten, zodat je zeker weet dat de beoogde kandidaat niet alleen op papier aan de criteria voldoet, maar ook qua werkwijze en persoonlijkheid binnen jouw bedrijf en/of team past.

Wil je meer weten over mij en mijn werkwijze weten, mijn deur staat altijd open en voor jou maak ik tijd.