Maakt van zelfkennis
je eigendom

Ruud Donker advies

Ruud Donker

Ruud Donker

Coach, Trainer, Eigenaar

T  031-654 91 72 00
Location: Hoofdstraat 156, 2181 EH Hillegom
Website: Link

Ruud Donker

Herken jij jezelf in het volgende? Je wilt je leiderschap beter benutten in je onderneming. Je wilt je personeel efficiënter inzetten. Je wilt dat uitgestelde project nu eindelijk eens uitvoeren. Je hebt duizenden ideeën, maar je komt er niet aan toe… Waar moet je beginnen en hoe pak je het aan? Je wilt graag, maar hebt geen idee. Ook ik ben zo’n ondernemer geweest. Een denker en doener tegelijk. Maar wel met af en toe behoefte aan ruggespraak. Een heldere, frisse blik op je organisatie. Nuttige eyeopeners.

Wil jij leren hoe je moet werken AAN je bedrijf, in plaats van IN je bedrijf? Dan help ik je daar graag bij. Wij gaan ons eerst focussen op jou als persoon. Elke onderneming heeft behoefte aan een krachtige leidinggevende/ ondernemer. Weet jij waar jouw kracht in schuilt? Ken jij je valkuilen en vooral, ken jij je energiebronnen? In het Persoonlijk Motivatie Profiel krijg je inzichten die je houvast bieden. Het kwartje valt: je ervaart direct waarom je moeite hebt met bepaalde aspecten in je leven en in je werk. Terwijl andere aspecten je zo makkelijk afgaan.

In de volgende fase gaan we ons richten op Persoonlijke Ontwikkeling, hoe creëren we van jou, met de kennis die we nu hebben, de meest effectieve leider. We stellen persoonlijke doelstellingen op: “Wie wil ik zijn als persoon en ondernemer?”, “welke doelen ga ik aanpakken en veranderen?”. Met als doel; meer geluk en succes.

Tot slot gaan we de vertaalslag maken van je persoonlijke doelstellingen naar Organisatie Doelstellingen. Hier gaan jij met behulp van ons een praktisch plan opstellen waarbij je focust op het werken AAN je bedrijf.

Het resultaat? Een duidelijk en concreet stappenplan voor jouw persoonlijke toekomst en de toekomst van jouw organisatie. Wacht niet tot je een keer tijd denkt te hebben. Maak prioriteit van je tijd.