Maakt van zelfkennis
je eigendom

Phoocus

Patricia Hoogervorst

Patricia Hoogervorst

Eigenaar

T  06 – 27 35 22 24
Location: Valentijnpad 2, 2461 LD Ter Aar
Website: Link

Patricia Hoogervorst

PHOOCUS
Teamcoaching, training en projectmanagement

Even voorstellen:
Mijn naam is Patricia Hoogervorst. Ik laat mensen hun talenten inzetten om te komen tot effectievere samenwerking en betere resultaten. PHOOcus staat voor focus aanbrengen in organisaties, in projecten en/of in teams.
Open, analytisch, gestructureerd, en oplossingsgericht werken met aandacht voor dat wat mensen beweegt. Dat is wat opdrachtgevers van mij kunnen verwachten. Vanuit mijn bedrijf werk ik als projectmanager, trainer en teamcoach en zet ik de profielen van Q4 profiles op verschillende manieren in.

Teamcoaching:
Het gaat bij het coachen van teams over het laten ontstaan van beweging vanuit het team zelf. Ik laat teams inzien dat zij samen verantwoordelijk zijn voor succes. Om als team succesvol te kunnen zijn is het belangrijk dat teamleden zichzelf en elkaar goed kennen. Het DISC profiel en het motivatieprofiel van Q4 profiles zijn handige hulpmiddelen om teams een spiegel voor te houden. Vanuit inzicht in gedrag, waarden en interesses van teamleden kun je eenvoudig gaan werken aan draagvlak en betrokkenheid om samen stappen te zetten richting betere resultaten.

DISC voor Kids:
Net als de mensen van Q4 Profiles vind ik het belangrijk dat kinderen een goede start maken in het leven.
Om kinderen een goede start te kunnen geven is het belangrijk als volwassene aan te sluiten bij dat wat een kind nodig heeft om zich thuis en op school geborgen te voelen. Daarom werk ik samen met basisscholen in een programma dat ik noem “DISC voor Kids”.

De kunst is om te observeren welke voorkeursstijl een kind heeft en hoe je daar op basis van jouw eigen gedragsstijl (DISC-profiel) als ouder of docent het beste mee kunt communiceren. Het DISC-observatieprofiel voor kinderen is hierbij een makkelijk toe te passen tool.

Immers “If a child can’t learn the way we teach, maybe we should teach the way they learn” (uitspraak van: Michael J. Fox).
Het effect? Meer gezelligheid in huis, minder stress en betere prestaties op school.