Maakt van zelfkennis
je eigendom

Patrick Schriel Coaching & Training

Patrick Schriel

Patrick Schriel

Teambuilding | Persoonlijke Effectiviteit (Coaching & Training) | Effectief vergaderen

T  06 – 10 32 73 66
Location: Dongedal 8
Website: Link

Patrick Schriel

Patrick Schriel is het coaching & trainingsbureau voor resultaten op het gebied van samenwerken, loopbaan & carrière, werk/privé balans, effectieve communicatie, persoonlijk leiderschap, assertiviteit en zelfvertrouwen.

Iedereen is uniek
Mensen komen veel beter tot hun recht komen wanneer je ze de tools geeft waarmee ze zichzelf kunnen zijn en hierdoor al hun talenten gaan gebruiken. Dit geeft minder stress en veel meer zelfvertrouwen, plezier en energie bij alles wat je doet. Zelfkennis is hierbij cruciaal. Trucjes die niet bij je passen werken vaak averechts en ‘moeten’ veranderen in iets wat je niet bent hou je niet lang vol.

Door DISC te vertalen naar de dagelijkse praktijk krijgen mensen en organisaties de tools in handen om de kennis van gedrag en de effectiviteit van communicatie te vergroten en talenten beter te benutten.

DISC Expert
Als DISC Expert en specialist in DISC profielen verzorgt Patrick Schriel Coaching & Training workshops, coaching, trainingen, lezingen en teambuilding rond DISC in binnen en buitenland met als doel de samenwerking, communicatie en het werkplezier te verbeteren.

Meer weten?
Neem contact op met Patrick Schriel Coaching & Training: T. 06-10327366, E. info@patrickschriel.nl of kijk op www.patrickschriel.nl voor meer informatie.