Maakt van zelfkennis
je eigendom

Nuchter Coaching

Martin Boers

Martin Boers

Trainer Coach

T 06 48 49 60 56
Location: Redersplein 2, Unit 2
9685 AW, Blauwestad
Website: Link

We leven in een snel veranderende wereld, waarin organisaties en processen continu veranderen. Het lerend vermogen van teams en individuen binnen die organisaties is daarin cruciaal.
Om groei te stimuleren, mensen in hun kracht te zetten en inzicht te geven in hoe gedrag invloed heeft op communicatie en daarmee op de mensen om hen heen, coach ik individuen en teams hoe ze effectief om kunnen gaan met deze veranderingen.

Werkgeluk is één van de belangrijkste onderdelen van je leven. We brengen een groot deel van ons leven door op ons werk. Hoe fijn is het dan, dat je kunt doen waar je hart van begint te gloeien. Datgene waar jouw ogen van beginnen te stralen als je er over vertelt en waar je warm van wordt als je er aan denkt. Voor mij is dat het coachen en begeleiden van mensen, teams en organisaties.
Het verschil kunnen maken met nieuwe inzichten waardoor het werk (en het leven) van degene die ik begeleid makkelijker, leuker en effectiever wordt.

Door mijn ruime ervaring op de werkvloer, als constructeur en als adviseur mens- en organisatieontwikkeling ben ik als geen ander in staat me in te leven in verschillende doelgroepen. Mijn ervaring als docent helpt me om veelzijdig te zijn in het overbrengen van inzichten; tijdens coaching, trainingen en workshops.
Als coach ben ik eerlijk en nuchter. Klanten geven aan dat ze weten wat ze aan mij hebben en door de pragmatische manier van coachen snel tot de kern van het probleem kom.

Mijn eigen loopbaan heeft altijd in het teken gestaan van groei. Altijd op zoek naar iets dat ik nóg leuker vind om te doen. Op zoek naar uitdaging en naar nieuwe inzichten. Dat is iets wat ik dan ook altijd zal blijven doen!

Past nuchter bij jouw vraag?
Nuchter is er voor individuen die willen groeien op persoonlijk vlak of hun rol binnen de organisatie, voor teams die vastlopen in hun groei- en leerproces en willen werken aan het gezamenlijke doel waardoor ze groeien als team, maar ook voor organisaties die een outside-the-box oplossing zoeken voor mens- en organisatieontwikkeling.
Je kunt onder andere bij ons terecht voor individuele coaching (ook online, dat is zo gaaf!!!), teamcoaching, teamtrainingen, leiderschapsontwikkeling en workshops. Omdat ontwikkelen maatwerk is zullen dergelijke trajecten altijd afgestemd worden op de vraag die er ligt.

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met me op!
Zullen we samen vrijblijvend jouw vraag onderzoeken? Je kunt me telefonisch bereiken op 0648496056 en via de mail op info@nuchtercoaching.nl

Instagram