Maakt van zelfkennis
je eigendom

mijnzelfbeeld.nl

Angela de Witte

Angela de Witte

T  06 51728447
Location:……….
Website: Link

Mijnzelfbeeld

praktijk. ‘Geef jezelf de ruimte.’

Trainer & Coach & Advies & Supervisor & Disc-Coach & Kind-Coach & Roos van Leary Coach en Zelfstandig Onderwijs Professional voor gedrag en sociale & emotionele ontwikkeling.

Mijn naam is Angela de Witte en ik werk als Coach & Trainer in mijn Mijnzelfbeeld Praktijk. Mijnzelfbeeld Coaching & Training verzorgt individuele coaching trajecten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, levensloop en loopbaanbegeleiding. Daarbij hoort ook kind-coaching op het gebied van sociale en emotionele ontwikkeling en Zelfbeelden. Mijnzelfbeeld biedt ook trainingen en presentaties aan.

De werkwijze van Mijnzelfbeeld gaat uit van mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Kernwoorden zijn: Ontwikkeling- Reflecteren- Mogelijkheden. Samen kijken we wat wel werkt, op weg naar een ontwikkelingsgericht toekomstbeeld wat bij je past. Voor kind en volwassenen. Dit onderzoeken we op basis van reflectie door middel van interactie. Daarnaast maakt Mijnzelfbeeld gebruik van DISC Profiles Profielanalyses en Waardenprofiel en het Kind DISC- Observatie formulier en de Roos van Leary als interactie model. Deze instrumenten zijn beiden in te zetten als tools voor volwassenen en kinderen als motivatie voor zelfkennis, zelfbeeld en ontwikkeling. Als coach/ trainer en supervisor met ervaring als leerkracht en Bovenschoolse Coach in het primaire onderwijs in coaching van professionals, kind- coaching en ouders wil ik graag ruimte geven aan Mijnzelfbeeld. Daarbij gebruik makend van je kwaliteiten en talenten als mens. Als supervisor gebruik ik de methodiek van leren op basis van reflectie door middel van interactie. Belangrijk daarbij is om je vraag om te zetten tot een leerdoel. Als coach heb ik in dat proces een ondersteunende taak en loop ik gewoon een stukje met je mee totdat je zelf weer verder gaat.

Welke eerste stap ga je zetten?

Tel: 06-51728447