Maakt van zelfkennis
je eigendom

Maatstaff

Coen van den Akker & Rogier van Oosterhout

Coen van den Akker & Rogier van Oosterhout

T  035-2031718
Location: Roerdompstraat 42
4901 AL Oosterhout
Website: Link

Maatstaff

 

Inderdaad, wat is de maatstaf? Wat is eigenlijk normaal? Dat vragen veel mensen zich af. En dat is precies waarom we ons de laatste jaren gespecialiseerd hebben in het samen brengen van duidelijkheid en ritme in organisaties. Dat doen we liefst met iedereen en bottum up gedragen; met aandacht voor organisatiecultuur, structuur en werkprocessen. Werken aan een optimale workflow dus. Want je hoeft er geen raketgeleerde voor te zijn om te kunnen bedenken dat mensen die vrolijk zijn en op hun sterkten lekker kunnen doorwerken in goede harmonie, in heldere en eigentijdse structuren en met weinig verstoringen, ook béter presteren. Dat levert pas écht op, voor iedereen. Bij ons kun je dus terecht voor alle vraagstukken rondom organisatiecultuur, leiderschap, teamvorming, HR management en communicatie, maar ook voor de noodzakelijke structuur- en procesaanpassingen, bijvoorbeeld op basis van QRM of TQM. We denken en doen mee, werken aan oplossingen waarin de mens centraal staat. Alleen op maat, zoals het hoort.

Meer Maatstaff? Kijk op www.mtstff.nl of mail naar rogier@mtstff.nl en coen@mtstff.nl. Bellen kan naar: 035-2031718


Coen van den Akker (DISC-stijl ID)(links op de foto)

Als kind al was ik gefascineerd door techniek en alles wat daarbij komt kijken. Het was dan ook geen verrassing dat ik na de middelbare school voor de HTS koos. Tegelijkertijd kon en kan ik enorm genieten van het contact met mensen, en al snel merkte ik dat ik juist dát aspect enigszins miste in de wereld van de techniek. Uiteindelijk ben ik personeelsmanagement gaan doen en volgde ik (post hbo-)opleidingen op het gebied van technische bedrijfskunde en bedrijfskundig management.

Het mooie is: tegenwoordig kom ik bij tal van organisaties over de vloer, in uiteenlopende sectoren. Maar vooral bij industriële ondernemingen voel ik me als een vis in het water. Nog altijd ben ik gefascineerd door bedrijven die mooie dingen maken en die door voortdurende innovatie voorop willen blijven lopen. Zo kan ik in mijn huidige werk beide voorliefdes – mensen én techniek – prima kwijt.

Als ik niet aan het werk ben kan ik enorm genieten van mijn gezin, van het maken van mooie reizen én van tennis.

Contact opnemen? coen@mtstff.nl of bel mij op 06-83990060

Rogier van Oosterhout (DISC-stijl IS)
Succesvol ontwikkelen staat of valt met draagvlak, enthousiasme en een doordachte en daadkrachtige aanpak. De afgelopen jaren begeleidde ik tal van organisaties tijdens soms complexe veranderingstrajecten. Van een eerste ‘stip op de horizon’ en een gedegen analyse, tot een onderbouwd plan van aanpak en de daadwerkelijke implementatie van een nieuwe werkwijze.

Mijn achtergrond helpt daarbij: ik volgde een sociaalpedagogische studie, studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie én ik ben afgestudeerd televisiejournalist. Vanuit die brede achtergrond combineer ik inzichten over veranderprocessen met knowhow op het gebied van communicatie. Precies de elementen die de kans op succes flink verhogen. En dat werkt, zo blijkt ook uit online evaluaties.

Of het nou gaat om een uitgebreid cultuurprogramma, communicatieve vaardigheden, leiderschap, teamcoaching of sales: al mijn trainingen draaien om de verbinding tussen mensen. De persoonlijke leerdoelen van de deelnemers staan centraal tijdens bijeenkomsten die bol staan van de interactie, confrontatie en – niet onbelangrijk – humor.

Kijk op www.mtstff.nl of mail naar rogier@mtstff.nl en coen@mtstff.nl. Bellen kan naar: 035-2031718