Maakt van zelfkennis
je eigendom

JK Training & Advies

Judith Krukkert

Judith Krukkert

Eigenaar

T  06 5479 6435
Location: ……….
Website: Link

Judith Krukkert

Effectief communiceren leidt tot verbinding.

Toen ik voor het eerst mijn DISC Profiel liet maken vielen veel puzzelstukken op zijn plaats. Geel en blauw in één profiel was een van de bijzondere combinaties. Introvert en extravert. Analytisch en gevoelig. Dat wordt ook wel een Me Me Conflict genoemd. Ik begon mijzelf toen beter te begrijpen en mijn ervaring is dat dit voor heel veel mensen geldt die een DISC profiel laten maken. In combinatie met jouw eigen unieke persoonlijkheid kunnen nieuwe inzichten ontstaan in jouw communicatie en gedragsstijl en vandaaruit kunnen we werken aan vaardigheden die jou gaan helpen in je werk en privéleven.

Als communicatie expert vind ik DISC een hele mooie analyse om een eerste stap mee te zetten in een ontwikkeltraject. Ik help mensen zich te verbinden met zichzelf en de ander door effectief te communiceren vanuit de eigen behoefte met oog voor de verbinding.

Hoe zou het zijn als iedereen in jouw organisatie:

  • Bewuster is van zijn of haar eigen gedrag?
  • Beter kan aansluiten op het gedrag van de ander?
  • Beter en effectiever zijn of haar functie kan uitoefenen?
  • Resultaten bereikt met behoud van de relatie?

Door inzicht in gedrag van jezelf en de ander en met de juiste vaardigheden kun jezelf, je team en je organisatie nóg effectiever worden!

Met al mijn communicatie expertise help ik organisaties, managers, teams en individuen zich bewust te bekwamen in hun persoonlijke en professionele vaardigheden.
Hoe mooi is het om je communicatie zo af te kunnen zodat er een dialoog ontstaat die verbindt en leidt tot resultaat.
Jouw vraag is mijn vertrekpunt, samen werken we aan het bereiken van jouw doel. Ik analyseer, ga in gesprek, facilitair, train en coach. En dat doe ik op pragmatische en verbindende wijze prikkelend en waar nodig confronterend, met oprechte aandacht, enthousiasme en de nodige humor.

Sinds 2006 werk ik met DISC profielen, door deze analyse is heel snel zichtbaar hoe je nog effectiever kunt worden in je communicatie en beter kunt afstemmen op de ander.

Sinds 2009 geef ik trainingen voor VitalTalent gericht op beïnvloeden van gedrag en cultuur: Crucial Conversations® en Crucial Accountability®.

Wil jij ook in de spiegel kijken en je beste spiegelbeeld worden?
Ik kijk er naar uit om met je in gesprek te gaan!