Maakt van zelfkennis
je eigendom

Harrijvan coaching

Marja Harrijvan coaching én teamcoaching

Marja Harrijvan coaching én teamcoaching

Professioneel coach

0617103622
Oosteinde 25A,
1678 HP Oostwoud/Hoorn
Website: Link

Professioneel coach voor Ondernemers en Medici

Burn-out en stress worden voorkomen of snel opgelost met mijn unieke coaching. Ik vergroot bij mijn klanten het zelfinzicht en help belemmeringen opruimen zodat ze tot slimme keuzes komen. Bovendien ben ik financieel specialist én stuur ik op effectieve communicatie en gedrag. Die combinatie is krachtig en geeft meer toegevoegde waarde in leven en werk. Met als resultaat het realiseren van meer ambities én een optimale balans privé-werk. Teams help ik optimaal communiceren en onderlinge verschillen benutten. Het liefst maak ik winnaars van teamleden.

 

Coaching vanuit de persoon en niet vanuit het probleem

Door mijn 34 jaar ervaring en mijn expertise in gedrag, gevoel en geld heb ik al veel mensen succesvol begeleid in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Diverse coaching methodes heb ik samengevoegd tot een aanpak die in slechts enkele gesprekken leidt tot het gewenste resultaat of meer. Dit komt doordat ik uitga van de persoon en zijn/haar stijl in plaats vanuit het probleem. Dat maakt dat oplossingen volledig aansluiten bij de persoonlijkheid waardoor gedrag sneller aan aangepast wordt. Bewust zijn van passie drijfveren en talenten en daarop focussen maakt mensen gelukkig in leven en werk. Ik help dat heel specifiek maken en realiseren met een persoonlijk actieplan. Door mijn betrokkenheid en de effectiviteit van de aanpak vinden veel van mijn klanten het plezierig om na een traject nog zo nu en dan met mij te sparren. Dat vind ik geweldig om te doen.

 

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een vorm van diepe ontspanning waarmee heel effectief je oude en nieuwe problemen of belemmeringen kunt opsporen en opruimen.

Het maakt niet uit of die belemmeringen bewust of onbewust zijn. De cliënt blijft zelf in control.
De leiding wordt meer aan het onbewuste, het lichaam of de emotie gegeven en het bewuste verstand kijkt als het ware toe.
Dat is anders dan in het dagelijks leven want dan staat het bewuste verstand meestal voorop.
Door de ontspanning van hypnotherapie kun je op een natuurlijke manier ontdekken wat je belemmert én de voor jou ideale oplossing vinden.

Ook het laten werken van die oplossing wordt versterkt met deze prettige therapie.
Meer weten? Lees hier verder

Wil jij maatschappelijk van grotere betekenis zijn en meer je eigen koers volgen, dan sta ik voor je klaar met korte en intensieve coachtrajecten of één enkel (online) gesprek. Of pak zelf de regie en volg een online training. Probeer het uit en merk hoe je in korte tijd grote stappen kunt maken.Ben je toe aan rust en én wil je makkelijker je ambities realiseren?

Bel me dan gerust voor een gratis inzicht gesprek waarin ik je zal aangeven hoe je de eerste stappen kunt zetten. Bel 06-17103622 of mail marja@harrijvan.nl