Maakt van zelfkennis
je eigendom

Conscientia Coaching en Training

Wilco Hoogeboom

Wilco Hoogeboom

06 – 22 03 00 57
Oude Administratiegebouw, Oude Parklaan 111, 1901 ZZ Castricum

Website: Link
Om mij heen zie ik steeds het oude patroon van harder werken, mee moeten met social media en automatisering, kostenverlaging en een prijzenslag. Resultaat is meer stress, meer angst, overleven en na misschien een korte opleving weer een dalende trend.

Maak door daadkrachtige keuzes je onderneming gereed voor de toekomst

Veranderingen doorvoeren zonder visie of mogelijkheid is niet de oplossing, dat is namelijk overleven. Veranderingen die leiden tot transformatie, is je onderneming gereed maken voor de toekomst. Het is mijn missie om deze patronen te herkennen en te doorbreken, zodat er ruimte ontstaat voor ontwikkeling van jou, je medewerkers en jouw onderneming.

Ik heb een methode ontwikkeld, waarmee ik leiders en hun medewerkers optimaal gebruik leer maken van hun kwaliteiten. Hierdoor kunnen zij optimaal presteren, zijn zij productiever, inventiever en effectiever. Klanten voelen zich weer gezien en gerespecteerd en zullen met trots verbonden zijn aan je onderneming en gunnen je weer opdrachten. Zo werk je aan borging van de toekomst voor jezelf, je medewerkers en je klanten.