Maakt van zelfkennis
je eigendom

Claudia Camu Connectuition Corporate Communication

Claudia Camu Connectuition Corporate Communication

Claudia Camu Connectuition Corporate Communication

Tel: 06 – 29 00 45 36
Locatie: Breezij 4, 4152 GB, Rhenoy (alleen op afspraak)
Website: Link

De mate van je succes is altijd afhankelijk van de kwaliteit van je communicatie!

Wie
Mijn naam is Claudia Camu en nadat ik een aantal jaren als schadebehandelaar, minnelijk overlegpartner, klachtenfunctionaris, opleider en leidinggevende in de verzekeringsbranche had gewerkt, ontdekte ik het trainersvak en vond ik daarin mijn ware passie. Na enkele jaren in de functie van interne trainer, ben ik in 2017 mijn eigen onderneming gestart; Connectuition – omdat communicatie leidt tot connectie.

Wat
Ik help medewerkers van bedrijven, gemeenten en instanties béter te worden in de interne en externe communicatie op het gebied van telefonie, correspondentie, klachtbehandeling, gesprekvoering, leidinggeven, vergaderen en presenteren.

Hoe
Door middel van inspirerende en praktische maatwerktrainingen en dito coaching, help ik mensen om het gedrag en de communicatie van zichzelf en anderen beter te begrijpen en er beter op af te stemmen. Hiertoe integreer ik de DISC profielen met debriefing omdat deze tot snelle en blijvende resultaten leiden. De weg die ik zelf heb afgelegd qua communicatievaardigheden combineer ik met mijn inmiddels brede kennis en skills als communicatietrainer en zodoende is het leerrendement optimaal.

Waarom
Kennis is een groot goed, maar wat heb je eraan als je deze niet voldoende kunt overbrengen? Alleen als je je kennis in een effectieve vorm giet, door op een positieve wijze, empathisch, authentiek en helder te communiceren, landt je boodschap bij de ander, precies zoals jij bedoelt en dán behaal je je doelen en ben je succesvol. En het mooie is, de kwaliteit van je communicatie kun je op elk moment in je leven verbeteren!

Resultaten
Besparing van tijd en geld!
• Geen onnodige telefoontjes of reply’s want alles is in 1x duidelijk en voldoende overtuigend
• Klanten voelen zich gehoord en begrepen en worden ambassadeur van je bedrijf
• Doelen worden sneller bereikt en men doet wat je vraagt, omdat je helder bent in je communicatie
• Geen of minder spanningen op de werkvloer omdat men zich sneller en beter kan uiten richting elkaar
• Weerbare medewerkers die hun vak beter, gemakkelijker en met meer plezier kunnen uitoefenen

Wil je dat ook, dan wil je Connectuition! Ik hoor graag van je 🙂