Maakt van zelfkennis
je eigendom

CAB training & coaching

Christine van Alten-den Boer

Trainer en coach

06 – 28 67 12 15
Nijhofflaan 3
3319 BN Dordrecht
Website: Link

Communicatie en gedrag

Of het nu gaat om persoonlijke groei, leiderschaps- of teamontwikkeling: inzicht in (eigen) gedrag, communicatie en reactie op situaties is een belangrijk aspect bij deze ontwikkeling. Je eigen en elkaars talenten (h)erkennen en benutten en weten wat de valkuilen zijn helpt je verder. Deze belangrijke skills leer je helaas niet tijdens (vak)opleidingen. DISC is een heldere en zeer praktische tool waarmee leidinggevenden, teams en professionals direct aan de slag kunnen.

Wat past bij jou of jouw team?

Of je nu een individueel traject, een teambuilding of teamtraining start. CAB training & coaching onderzoekt eerst wat bij jou of jouw team past. Want het gaat per slot van rekening om jouw/jullie resultaat. In de (on)line trainingen wordt een mix gemaakt van theorie en interactieve opdrachten. Waarom? Ervaring leert dat zo de puzzelstukjes samenvallen en sneller blijvend resultaat wordt behaald.

Wie is CAB training & coaching?

Mijn naam is Christine van Alten en ik ben sinds 2008 het gezicht achter CAB training & coaching. Ik heb me gespecialiseerd in leiderschap, communicatie, samenwerking en DISC. Omdat mensen nu eenmaal verschillen van elkaar staat een persoonlijke aanpak zo veel mogelijk centraal.

Meer weten? Neem contact op via de mail info@cabcoaching.nl of bel 06-28 67 12 15
Kijk op www.cabcoaching.nl voor meer informatie.