Maakt van zelfkennis
je eigendom

CAB training & coaching

Christine van Alten-den Boer

Christine van Alten-den Boer

Trainer en coach

06 – 28 67 12 15
Nijhofflaan 3
3319 BN Dordrecht
Website: Link

Christine van Alten-den Boer

Communicatie en gedrag

Of het nu gaat om persoonlijke groei, leiderschaps- of teamontwikkeling: inzicht in (eigen) gedrag, communicatie en reactie op situaties is een belangrijk aspect bij deze ontwikkeling. Je eigen en elkaars talenten (h)erkennen en benutten en weten wat de valkuilen zijn helpt je verder. De DISC analyse geeft inzicht hierin. DISC is een heldere en zeer praktische tool waarmee teams, professionals en leidinggevenden direct aan de slag kunnen.

Wat past bij jou of jouw team?

Of je nu een individueel traject, een teambuilding of teamtraining start. CAB training & coaching onderzoekt eerst wat bij jou of jouw team past. Want het gaat per slot van rekening om jouw/jullie resultaat. Behalve een uitgebreide DISC analyse en coaching behoort ook individuele wandelcoaching en een paardencoaching (individueel of als team) tot de mogelijkheden. Teambuilding en teamtraining zijn uiteraard interactief en ik werk graag met spelvormen.

Wie is CAB training & coaching?

Mijn naam is Christine van Alten en ik ben sinds 2008 het gezicht achter CAB training & coaching. Ik heb me gespecialiseerd in communicatie, samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en DISC. Omdat mensen nu eenmaal verschillen van elkaar staat een persoonlijke aanpak zo veel mogelijk centraal.