Maakt van zelfkennis
je eigendom

Awareness in Business

Ella Taal

Ella Taal

+31 0655334728
Eerste Molenweg 6 1261 TD Blaricum, Netherlands
Website: Link

Ella Taal

Politieke wetenschappen
Na mijn studie Juridisch Politieke wetenschappen aan de Universiteit van Leiden werd ik intern consultant duurzaamheid bij Koninklijke Ahold. Na 4 jaar werkervaring als intern consultant en trainer communicatie-en onderhandeltechnieken voor ondernemingsradenvaardigheden, vond ik dat ik voldoende werkervaring en ondergrond om mijn eigen onderneming te starten. Op mijn 31 ste startte ik mijn eerste organisatieadviesbureau gespecialiseerd in het optimaliseren van de factor mens in ondernemingen (en organisaties) en werd ik ondernemer (1996).

Ondernemer
Het ondernemen heb ik van huis uit meegekregen van mijn moeder, die eveneens als zelfstandige werkte en het ondernemen met het moederschap moeiteloos wist te combineren.

Tijdens mijn ondernemerschap werd ik ook moeder van 3 dochters (inmiddels 20,18 en 15 jaar oud). In 2013 richtte ik, na een management buy out, het organisatieadviesbureau ‘’Awareness in Business, conscious people better results’’ op dat is gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoering van leiderschaps- en bewustzijnsverruimingsprogramma voor hoger management en business leaders. Daarnaast ben ik als gastdocent Professional Development verbonden aan de Hogeschool Utrecht ICT-opleiding en als gastdocent communicatievaardigheden verbonden aan PCO-advies.

Mijn Droom van result-driven naar purpose-driven
Mijn droom is om een bijdrage te leveren in het bedrijfsleven aan de transformatie van result-driven naar purpose-driven, waarbij de mensen die in deze organisaties werken vanuit hun intrinsieke motivatie (talenten en eigen purpose) het beste van zichzelf laten zien en meer geluk op de werkvloer ervaren voor een goeie privé-werk balans

Op deze manier streef ik ernaar een betere wereld achter te laten voor mijn kinderen, waarin er ruimte is voor geluk, passie, intrinsieke motivatie en ambitie.

Passie voor verhoogd bewustzijn vanuit intrinsieke motivatie
Een passie heb ik voor mensen en hun intrinsiek gemotiveerde potentieel, om hen vanuit daar naar een volgend niveau van bewustzijn (waar loopt mijn energie weg en wat zijn mijn persoonlijke behoeftes) te begeleiden. Om vervolgens vanuit dit verhoogde bewustzijn vanuit intrinsieke motivatie (vanuit talenten en purpose) moeiteloos in flow te werken en te leven

Bevoorrecht voel ik mij als ik zie dat mijn werk en energie bijdraagt aan meer bewustwording en een positieve verandering bij individuen en teams in bedrijven en organisaties.

Inspirators
Geïnspireerd ben ik door de bekende auteurs als Stephen Covey, Deepak Chopra, Brene Brown, Eckhart Tolle, Lynne Mc Taggart, Carl Jung en Helle Bundgaard en ik weet moeiteloos concepten en theorieën om te zetten naar praktische handvatten voor mijn klanten.

Brede ervaring Leiderschaps- & Coachingsprogramma´s
Al ruim 22 jaar heb ik ervaring als zelfstandig coach, leiderschapsontwikkeling trainer en organisatieadviseur voor diverse opdrachtgever zoals PwC Nederland, PwC Midden Oosten, DSM, Ahold, Boskalis, Prinses Maxima Centrum, Sint Maarten Medical Centre, St Maartens kliniek, Aeson Solutions, Thal technologies, Public Matters, Ministerie van VROM, Sociale Zaken en het Openbaar Ministerie. Daarnaast ben ik gecertificeerd als DISC- en Motivation Factor practitioner, instrumenten die ik inzet aan het begin van een coachings- of leiderschapsontwikkelingstraject.

Brede ervaring heb ik in het ontwerp en uitvoering van leiderschapsprogramma’s en coachingsprogramma’s voor bedrijfsleven en overheid. Ik weet te schakelen en te verbinden tussen harde en zachte elementen in mijn advisering, training en coaching.