Maakt van zelfkennis
je eigendom

Astrid Rutten Projects

Astrid Rutten Projects

Astrid Rutten Projects

Teamcoach, cultuuronderzoeker, interim HR-manager

T  06-43284671
Hoogstraat 7, 4331 KR Middelburg
Website: Link

Astrid Rutten

Wil je koffie?
Werken in teams is gaaf. Het is lekker om naar je werk te gaan en met elkaar een klus te klaren. Weten waar je het voor doet, plezier hebben met collega’s en een gevoel van flow hebben ;-).  Samen resultaten bereiken!
Astrid Rutten Projects ondersteunt bij vraagstukken rondom teamcoaching, werkgeluk, interim HR management en cultuuronderzoek van organisaties. Vragen liggen op het terrein van mens & organisatie.
De meetinstrumenten van Q4 profiles zijn een prachtig vehikel om teamcoaching gestalte te geven.
Afhankelijk van de vragen gebruik ik verschillende werkvormen. Creatief of niet, een brown paper of een mood-board, kwaliteiten, complimenten, feedback, modellen, theorieën, werkvormen, bedenk het maar. Er zit van alles in mijn rugzak.

Waar het vooral om gaat is dat jullie als team leren om de echte dialoog met elkaar te voeren. Zo ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten en wordt het weer vloeibaar in je team. Het gedachtegoed van Deep Democracy heb ik dan ook hoog in mijn vaandel staan zodat de wijsheid van de minderheid gebruikt gaat worden en er ruimte ontstaat om inclusief met elkaar samen te werken.
Als gecertificeerd St!R teamcoach voldoe ik aan de kwaliteitseisen van professioneel begeleiden.
Nieuwsgierig geworden? Laten we dan vooral verder kennis maken met elkaar! Pak een kop koffie….