DISC Certificatie door Q4 Profiles

Q4 Profiles is specialist in onder andere DISC Certificatie

Q4 Profiles Persoonlijke Stijl (DISC) Certificatie

De Basis DISC Certificatie bestaat uit het volgen van de DISC Introductie Training en de Basis DISC Certificatie. Deze anderhalve dag training zorgt ervoor dat u gecertificeerd wordt en volledig zelfstandig de Persoonlijke Stijl (DISC) Profielen kunt inzetten. De DISC Introductie Training staat in het teken van de achtergrond en theorie van DISC + het bespreken van uw eigen volledige Q4 Profiles Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel. Daarnaast krijgt u al basiskennis mee over de vier basis temperamenten (D, I, S en C). Deze DISC Introductie Training is onderdeel van de officiële DISC Certificatie Training. De inhoud kunt u via deze link vinden.

Na deze halve dag kunt u besluiten om deel te nemen aan de Basis DISC Certificatie. In deze volle dag training gaan we verder in op de theorie van DISC, de verschillende grafieken en hoe deze te lezen en zorgen we ervoor dat u zelfstandig aan de slag kunt.

Onderwerpen die onder andere worden besproken zijn:

  • Wat zijn de verschillende temperamenten (16 stijlen)?
  • Hoe herken ik de stijlen?
  • Hoe lees ik de grafieken?
  • Hoe interpreteer ik de grafieken?
  • Welke eigenschappen hebben de verschillende stijlen?
  • Hoe zet ik het praktisch in?

We zien dit vooral als start van onze gezamenlijke reis, omdat het na de certificatie pas gaat beginnen. We ondersteunen u met verschillende diensten, kennis, evenementen en de deur staat altijd open.

Consultants en cliënten omschrijven onze profielen als praktisch, laagdrempelig en toegankelijk.

Waarom wachten?! Neem vooral deel aan de DISC Introductie Training om te kijken wat DISC en Q4 Profiles met u doet, hoe u het zelf beleeft en op welke wijze u uw cliënten zou kunnen ondersteunen met deze praktische handvatten.

Vul gerust het contactformulier in om u aan te melden of meer informatie op te vragen. U kunt ook eerst kosteloos uw beknopte Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel maken.

Start vragenlijst!

DISC als begin van je reis!

Kennis vanuit de bron + DISC Introductie Training!

De kennis van oprichter en eigenaar Roy Ramdjanamsingh komt onder andere voort uit nauwe samenwerkingen met Dr. Michael J. O’Connor and Dr. Drea Zigarmi. Beiden autoriteiten in hun vakgebied.

Naast de specialisatie op het gebied van DISC, Waarden en Interesses, Aanpassingsvermogen en Vaardigheden is Roy nog dagelijks bezig met verdiepingsstudies in binnen- en buitenland, waaronder Emotionele Intelligentie (EQi 2.0) en QMQ (sabotage mechanismen van mensen). Het opdoen van kennis, deze kennis delen en met eigen ogen zien dat de consultants een verschil maken in het leven van mensen is een grote motivatie voor hem om door te gaan.

De profielen van Q4 Profiles vinden zijn oorsprong in al deze opgedane kennis, onderzoeken en validatie. We zijn hierdoor een volledig Nederlands bedrijf met consultants door heel Nederland en zijn ook actief in andere Europese landen. Elk profiel dat in een andere taal beschikbaar wordt gesteld is lokaal gevalideerd waardoor we in staat zijn ook de taal en cultuur mee te nemen in de validatie. Teksten zijn volledig door ons geschreven en daarmee geen vertaling en zonder correctiefactoren. Hierdoor realiseren we een hoge mate van herkenning onder de respondenten.

Naast de kwaliteit en inhoud worden we door onze Certified Partners vooral gewaardeerd om onze serviceverlening. Feedback die we krijgen is: “een warm bad gevoel”.

Dit gevoel komt voort uit onder andere:

• Print & Bind service, hier produceren we hardcover ingebonden profielen
• Persoonlijk Notitieboek, een naslagwerk, oefenboek en notitieboek in één inclusief naam en stijl van de deelnemer
• Verzendservice, wij zorgen ervoor dat u de profielen op tijd in huis heeft voor uw training
• Q4 Portal, 24/7 toegang tot uw account om al uw projecten en respondenten in te beheren
• Verdiepende trainingen (o.a. Advanced DISC, Persoonlijke Waarden, Persoonlijke Interesses en Masterclasses)

Kortom: we gaan samen de reis maken, ondersteunen u bij de dagelijkse werkzaamheden en willen u een platform bieden waarin u zichzelf verder kunt ontwikkelen.