Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 792 | De koopstijlen


Hoe verhouden de verschillende stijlen met elkaar wanneer er een grote of bijzondere aankoop gedaan (moet) worden.

D-stijl

De stijl van de beslissing nemen. Heb je deze hoog dan kan dat snel. Te snel soms. Is deze stijl juist wat lager dan kan dat wat langer duren. Eerst voldoen aan een of meerdere van de onderstaande stijlen.

I-stijl

Waar deze stijl voornamelijk eerst een antwoord op wil hebben is de ‘wie?’ vraag. Hoe anderen er over (zouden kunnen) denken. Wat is de meest populaire, geliefde of hottest. Kan ik ermee worden gezien??

S-stijl

Zekerheid en veiligheid is de prioriteit hier. En dat zo zeker mogelijk hebben. Dit kan raad zijn van vertrouwelingen tot letterlijk de lengte van de garantie. Wanneer iets goed bevalt, herhaalaankoop ook prima.

C-stijl

Lang leve het internet. En nu ook AI! Of niet.. De stijl van eerst alles weten. Reviews, specificaties, ervaringen. Tot in de details. Voordeel; zeer goed geïnformeerd. Uitdaging; wanneer neem je het besluit.