Maakt van zelfkennis
je eigendom

Als het maar over jezelf gaat!

door | jun 17, 2024

We WILLEN, maar MOETEN ook meer over onszelf leren, omdat er op de arbeidsmarkt flinke verschuivingen plaatsvinden.

Steeds meer autonomie en vragen stellen, dus vragen als “is dit wel de juiste baan voor mij?” komt vaker voor dan vroeger. Toen was je blij dat je een baan had.

Het vraagt dus ook steeds meer van ons als mens, als manager / leider van een team, als docent en zeker ook als coach of trainer.

We kijken naar de juiste persoon op de juiste plek. Voorheen meer op basis van CV en wat je hebt gedaan, maar tegenwoordig ook steeds meer wat jij als mens komt brengen.

Daarom is naar jezelf kijken en je zelfkennis vergroten geen luxe, maar een noodzaak geworden. Tenminste dat is wat wij merken en waar we van overtuigd zijn dat het je een voorsprong geeft.

DISClaimer: alles wat je hoort, ziet en leest is onze persoonlijke aanvliegroute van de DISC methodiek. Gebaseerd op jarenlang (eigen) onderzoek, de oorspronkelijke theorie en opgedane kennis vanuit de bron. We kunnen dus niet stellen dat elke DISC leverancier zich hieraan houdt. We raden je dan ook aan om zoveel mogelijk kritische vragen te stellen en goed uit te zoeken waar een instrument vandaan komt!

PARTNER WORDEN

Word partner en maak gebruik van de voordelen

PARTNER VINDEN

Een overzicht van onze certified partners