Maakt van zelfkennis
je eigendom

Waarom is DISC zo populair?

door | jun 11, 2024

Steeds meer mensen praten erover, social media, mensen die er boeken over schrijven (helaas vaak oppervlakkig), dus: toegankelijkheid.

Dus DISC wordt steeds bekender en populairder. En daar ligt voor ons de uitdaging om de diepte op te blijven zoeken. Rood, Geel, Groen en Blauw zijn mooie kaders (vertrekpunten, zoals wij het noemen), maar zijn zeker niet de kern van de methodiek!

We delen graag onze kennis met je en nodigen je uit om wél samen met ons die diepgang op te zoeken. Om de werkelijke kracht van het instrument te ervaren.

Praktisch en toegankelijk? JA!
Simplistisch? NEE!

DISClaimer: alles wat je hoort, ziet en leest is onze persoonlijke aanvliegroute van de DISC methodiek. Gebaseerd op jarenlang (eigen) onderzoek, de oorspronkelijke theorie en opgedane kennis vanuit de bron. We kunnen dus niet stellen dat elke DISC leverancier zich hieraan houdt. We raden je dan ook aan om zoveel mogelijk kritische vragen te stellen en goed uit te zoeken waar een instrument vandaan komt!

PARTNER WORDEN

Word partner en maak gebruik van de voordelen

PARTNER VINDEN

Een overzicht van onze certified partners