Maakt van zelfkennis
je eigendom

Wat is nu de werkelijke kracht van DISC?

door | mei 28, 2024

Toegankelijkheid tot het onderbewuste van mensen. Patronen die je als mens al sinds je kind tijd hebt opgebouwd.

Dat maakt het niet fixed, maar wel tot hele sterke voorkeuren die een gedeelte van je persoonlijkheid beschrijven. Dat is de werkelijke kracht van DISC!

Dus vergeet de populaire taal van “Rood, geel, groen en blauw”. Mooi ter herkenning, maar als je het goed wilt doen is dat niet de kern van DISC! En we begrijpen het wel, want het is makkelijk.

Makkelijk te onthouden en makkelijk uit te leggen. Dat is het toegankelijke aan DISC, maar nogmaals echt niet de kern. Dus hoor je dit om je heen heel veel?

Dan is het tijd om samen eens de diepte op te zoeken! Lees vooral het boek “Omringd door idioten”, maar kom daarna de diepte op zoeken als je DISC werkelijk wilt begrijpen.

We gaan graag die reis met je maken in de wereld van DISC.

DISClaimer: alles wat je hoort, ziet en leest is onze persoonlijke aanvliegroute van de DISC methodiek. Gebaseerd op jarenlang (eigen) onderzoek, de oorspronkelijke theorie en opgedane kennis vanuit de bron. We kunnen dus niet stellen dat elke DISC leverancier zich hieraan houdt. We raden je dan ook aan om zoveel mogelijk kritische vragen te stellen en goed uit te zoeken waar een instrument vandaan komt.

Meer weten? Bekijk de volledige podcast!

PARTNER WORDEN

Word partner en maak gebruik van de voordelen

PARTNER VINDEN

Een overzicht van onze certified partners