Maakt van zelfkennis
je eigendom

Even een DISC profieltje ontwikkelen…

door | mei 23, 2024

Begonnen in 2003 en pas gelanceerd in 2008. Dat is er nodig om écht een goede fundering onder het instrument te hebben. Dus “even” een profieltje lanceren met gebruik van Google forms, excel of iets anders geloven we niet in.

Het vraagt jaren aan onderzoek, validatie, testen en her-testen om een echt goed profiel te lanceren.

Daarom kijken we ook kritisch naar alle instrumenten die we nu ineens voorbij zien komen. Waarbij af en toe de marketing en vormgeving belangrijker lijkt te zijn dan de inhoud. Ieder maakt daarin zijn keuze, maar het is niet de onze.

Daarom zijn we stiekem ook wel een beetje trots op onze producten en onze partners. Voor het vertrouwen dat ze in ons hebben en blijven hebben!

Kwaliteit en inhoud zijn belangrijke redenen dat we kritisch blijven kijken. Ook naar onszelf. Dat we door blijven ontwikkelen en onderzoeken, omdat we vanuit kwaliteit en inhoud willen werken.

Voel je welkom om de werkelijke kracht van DISC bij ons te ontdekken!

DISClaimer: alles wat je hoort, ziet en leest is onze persoonlijke aanvliegroute van de DISC methodiek. Gebaseerd op jarenlang (eigen) onderzoek, de oorspronkelijke theorie en opgedane kennis vanuit de bron. We kunnen dus niet stellen dat elke DISC leverancier zich hieraan houdt. We raden je dan ook aan om zoveel mogelijk kritische vragen te stellen en goed uit te zoeken waar een instrument vandaan komt!

Meer weten? Bekijk de volledige podcast!

PARTNER WORDEN

Word partner en maak gebruik van de voordelen

PARTNER VINDEN

Een overzicht van onze certified partners