Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 787 | Internationale HR dag


Een van de onderwerpen dit jaar is ‘Excellence in People Leadership’. HR Management welke ‘een inclusieve werkomgeving te creëren waar iedereen het gevoel heeft zichzelf te kunnen zijn’. Dat bestrijkt alle DISC lagen.

D-stijl

Leiderschap wordt vaak enkel gekoppeld met de D-stijl maar dat is onterecht. Wanneer er beslissingen genomen moeten worden dan is dit wel de stijl die je moet aanspreken. Uiteindelijk gaat het om prestaties en productiviteit.

I-stijl

Een werkomgeving creëren waar werknemers een stem krijgen vereist een andere aanpak. Tap in je I-stijl om (een open) communicatie te bevorderen. Creëer een gezamenlijke, oordeelvrije omgeving én accepteer verschillende inzichten.

S-stijl

Empathie is er een welke je vanuit je S-stijl kunt putten. Want jouw relatie tot de ander moet oprecht zijn. Echt gemeend. En weet, een goede balans tussen werk en privé is wat deze stijl ook zeer belangrijk vindt.

C-stijl

Als we het over authentiek hebben dan is dit de stijl. Deze prikt ook heel snel door een rol heen; namaak! Wat natuurlijk geen vertrouwensband schept. Ook de stijl welke bijscholen omarmt, wil vaardigheden ontwikkelen.