Maakt van zelfkennis
je eigendom

De kracht van Samen werken, Samen werven, Samen sterker | DISC

door | mei 14, 2024

Al jaren een belangrijk onderdeel van ons succes: Samen werken, Samen werven, Samen sterker.

Warme en hechte contacten, kennis delen en samen de wereld van communicatie en gedrag verder verrijken.

Daarom groeien we elk jaar weer. Met mensen die net als wij vanuit kwaliteit en inhoud een positieve bijdrage willen leveren aan het leven van anderen. Het zijn de reacties van de mensen die ons kennen waar we erg blij van worden. Die als brandstof dienen voor onze ontwikkelingen.

Dus kom kennismaken en laten we samen andere mensen inspireren!

DISClaimer: alles wat je hoort, ziet en leest is onze persoonlijke aanvliegroute van de DISC methodiek. Gebaseerd op jarenlang (eigen) onderzoek, de oorspronkelijke theorie en opgedane kennis vanuit de bron. We kunnen dus niet stellen dat elke DISC leverancier zich hieraan houdt. We raden je dan ook aan om zoveel mogelijk kritische vragen te stellen en goed uit te zoeken waar een instrument vandaan komt!

Nieuwsgierig naar de hele podcast? Klik hier voor de volledige podcast!

PARTNER WORDEN

Word partner en maak gebruik van de voordelen

PARTNER VINDEN

Een overzicht van onze certified partners