Maakt van zelfkennis
je eigendom

DISC is van mij! Of toch niet…?

door | mei 7, 2024

In onze podcast Samen werken, Samen werven, Samen sterker bespreken we verschillende onderwerpen over onder andere DISC en EQ, maar ook persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap.

Waarom zou je de kennis die je hebt opgedaan niet voor jezelf houden? Het is voor Roy een remmende factor gebleken. Juist kennis toegankelijk maken en ervaringen delen daar zit de kracht.

Daarom ook Samen werken, Samen werven, Samen sterker!

Na de DISC certificering gaat de reis pas beginnen. Het is een leven lang leren. We ontwikkelen samen. Samen anderen inspireren. Altijd vanuit kwaliteit en inhoud.

In onze podcast Samen werken, Samen werven, Samen sterker bespreken we verschillende onderwerpen over onder andere DISC en EQ, maar ook persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap.

DISClaimer: alles wat je hoort, ziet en leest is onze persoonlijke aanvliegroute van de DISC methodiek. Gebaseerd op jarenlang (eigen) onderzoek, de oorspronkelijke theorie en opgedane kennis vanuit de bron. We kunnen dus niet stellen dat elke DISC leverancier zich hieraan houdt. We raden je dan ook aan om zoveel mogelijk kritische vragen te stellen en goed uit te zoeken waar een instrument vandaan komt!

Nieuwsgierig naar de hele podcast? Klik hier voor de volledige podcast!

 

PARTNER WORDEN

Word partner en maak gebruik van de voordelen

PARTNER VINDEN

Een overzicht van onze certified partners