Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Profiles DISC Podcast: de bron opzoeken!

door | apr 23, 2024

In onze podcast Samen werken, Samen werven, Samen sterker bespreken we verschillende onderwerpen over onder andere DISC en EQ, maar ook persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap.

“Heb je mijn vrouw gesproken?!”

Directeur Roy Ramdjanamsingh kwam er op zijn reis al snel achter dat als je het echt goed wilt doen, dan moet je het zelf doen. Hij zocht een bron op en heeft het DISC profiel in Nederland verder ontwikkeld en gevalideerd. Al sinds 2003 bezig en na jaren onderzoek en ontwikkeling het in 2008 (!) gelanceerd.

Hoe kan het nou dat je met 24 vragen zo de voorkeuren van mensen in kaart weet te brengen? Dat heeft jaren gevraagd!

Meer weten? Bekijk de volledige podcast!

PARTNER WORDEN

Word partner en maak gebruik van de voordelen

PARTNER VINDEN

Een overzicht van onze certified partners