Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 780 | 1 april!


Hoe neem je de verschillende stijlen in de maling?
(Plus ook als tip; hoe niet in je eigen valkuil te trappen!)

D-stijl

Maskeer de grap als een uitdaging. Dit kan je of durf je vast niet. De ‘prestatiedrang’ zal voor het nadenken komen. Pas wel wat op als deze stijl het in de gaten krijgt dat die in de maling wordt genomen 😉.

I-stijl

Betrek anderen erbij. Dat maakt het extra geloofwaardig. Zoekt waardering en van nature ook goed van vertrouwen (valkuil!). Hou het wel luchtig. Afgaan – zeker voor een groep – vindt deze stijl echt niet leuk.

S-stijl

Doet liever niet aan grappen en grollen. Zeker niet die op de persoon worden gespeeld. Maar het is ook wel weer traditie deze dag. Verrassingen en plotse veranderingen doen het altijd goed, dan snel op de kast.

C-stijl

Bereid je heel goed voor. Tot in de details. Zet je meest stalen gezicht op en geef nog geen micro signaal of clue weg. Maar als die dan lukt!! Weet wel, het kan even duren, je krijgt hem terug, wees dus op je hoede vanaf nu!