Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 759 | Filevrije Dag Nederland


Morgen Filevrije Dag Nederland. Hoe zouden de verschillende stijlen hier eventueel hun steentje aan kunnen bijdragen?

D-stijl

Fiets of OV waarschijnlijk niet meteen een alternatief voor deze stijl. Al simpelweg omdat dit te lang duurt. Maar met je (D?) rijstijl kan je ook files voorkomen. Blijf in je baan en ga rustig mee met de flow…

I-stijl

Samen rijden is een optie voor onze I-stijl. Maar de carpoolers moeten wel fijn gezelschap zijn. Let op de (I?) uitdaging; je moet je strak aan de afgesproken tijd houden. Niet steeds op jou laten wachten…

S-stijl

Werk een dagje thuis. Wel zo relaxed! Maar mits je je ECHT kunt afzonderen van gezin/huisgenoten en je ‘overige privé aandacht zaken’. Of vermijd de spits. Ga vroeg of zelfs wat later de weg op…

C-stijl

Niet echt promotie voor deze dag, maar voor de C-stijl in ons hoeft file helemaal niet zo erg te zijn. Even een moment voor jezelf en je gedachten voordat je je weer in de drukte van je werk of privé stort…