Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 746 | Sneekweek


Dit beroemde zeil evenement is weer onderweg. Hoe ervan te genieten?

D-stijl

Van Optimist tot Regenboog. Elke klasse kan meedoen. Dus als je de strijd wilt aangaan kan je meedoen om te winnen. Naar de wedstrijden kijken – mits er fanatiek gezeild wordt natuurlijk – kan ook vanaf het starteiland.

I-stijl

Een bekende uitspraak deze week is “overdag om de eer, ’s avonds voor de sfeer.” Dus de I-stijl in ons komt ook prima aan z’n trekken deze week. Zangers, dj’s, partybands – gezelligheid troef op het (ei)land en de stad.

S-stijl

Hoe lang is de sneekweek en waar wordt hij gehouden?
Belangrijk te weten 😉. Maar het is al weer de 86e (!) editie. Dus alles is bekend en geen verrassingen meer. Mits je voor de eerste keer (mee) gaat natuurlijk.

C-stijl

Wist je dat dit het grootste binnenwater zeilevenement van Europa is? Dit jaar met ca. 800 deelnemers! De vlootschouw is altijd interessant maar al geweest, morgen nog wel de Friese Jachten en Boeiers wedstrijd.