Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 743 | Talent


Bij talent wordt gesproken van natuurlijke aanleg, dan kunnen we het koppelen aan onze natuurlijke (DISC) stijl. Dat versterkt ook. Iets wat je goed afgaat is vaak ook iets wat je graag en dus veel/vaak doet of kan doen. En zo weer beter wordt. Wat is dit voor de stijlen?

D-stijl

Zelfvertrouwen is een sterke eigenschap. Tel daarbij de natuurlijke eigenschappen op als doorzetten, volhardend en ambitieus en je hebt een goed ‘recept’ om je talenten ook echt te ontwikkelen.

I-stijl

Enthousiast en welbespraakt. Tel dit op en je komt bij inspirerend. Ook flexibel en optimistisch. Dit kan het goed ontwikkelen van een specifiek talent wel tegenstaan. Snel afgeleid, zoveel andere leuke dingen.

S-stijl

Betrouwbaar en luisteren. Tel daarbij zorgzaam- en behulpzaamheid op en je hebt een hele mooie combinatie. Bescheidenheid is ook een mooie aanleg maar laat dat niet in de weg staan van je groei.

C-stijl

Analytisch en kritisch. Groot concentratievermogen, nieuws- en leergierig. Mooie eigenschappen want vergeet niet dat je, en dit geldt voor alle stijlen, nog steeds hard moet werken aan je competenties en kwaliteiten om je talent(en) echt goed te ontwikkelen.