Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 733 | Een reis maken


De zomervakantie komt weer in zicht en misschien wel een mooie reis in het verschiet. Hoe gaan de verschillende stijlen eigenlijk op reis?

D-stijl

Controle maar ook avontuur. Dus wel bepalen (waarheen, hoe, met wie etcetera) maar dan is het wel prima. Heeft niet de behoefte om alles te regelen en te plannen. Juist dat soort “risico’s” maken het spannend.

I-stijl

Voor deze stijl is het belangrijkst met wie? De rest komt eigenlijk op de tweede plaats. Het moet vooral gezellig zijn. Of dat nu met z’n tweeën is, met een groepsreis of mensen die je ontmoet op de bestemming.

S-stijl

Voorspelbaarheid is fijn. Vakantie is voor deze stijl vooral relaxen. Geen stress, geen zorgen en liefst geen verrassingen. Dus graag alles geregeld en gepland. Met nadruk op alles, van vertrek tot en met de terugkomst.

C-stijl

De bestemming bepalen is een uitdaging. Zoveel keuze, zoveel informatie. Ontelbare vakantiesites en nog meer reisblogs. Hak de knoop door, geef ruimte aan je innerlijke D, I of heel relaxed aan je S-stijl!